breaking news Νέο

Γιάννης Παπαγιάννης : «Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις κάθε χρόνο παντού και όχι μόνο προεκλογικά»

Γιάννης Παπαγιάννης : «Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις κάθε χρόνο παντού και όχι μόνο προεκλογικά»

Σχολιάζοντας το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και τις υπόλοιπες συναφείς εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Βέροιας, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Καλωσορίζουμε τον κύριο Βοργιαζίδη στον κόσμο της κανονικότητας, στο πώς πρέπει να λειτουργεί κάθε δημοτική αρχή ώστε να αναδείξει το πνεύμα των ημερών, να δώσει χρώμα στην πόλη και να προσελκύσει επισκέπτες που θα τονώσουν την άγρια δοκιμαζόμενη αγορά της. Το πρόβλημα είναι πως ο κύριος Δήμαρχος άφησε οχτώ χρόνια να πάνε χαμένα, θυμήθηκε τις υποχρεώσεις του μόλις τώρα, προεκλογικά.

Αυτό που αποτελεί ρητή δέσμευση της δημοτικής μας παράταξης είναι πως από την πρώτη μέρα θα μεριμνήσουμε ώστε να μπει τέλος στη μιζέρια, η περίοδος των Χριστουγέννων να είναι μια γιορτή τόσο για την πόλη της Βέροιας όσο και για κάθε τοπική κοινότητα. Στόχος μας, η διοργάνωση εκδηλώσεων στο κέντρο αλλά και σε κάθε γειτονιά της πόλης, σε κάθε μικρή και μεγάλη τοπική κοινότητα.

Η διοίκηση μας δεν διακρίνει τους δημότες σε παιδιά και αποπαίδια. Ως δημοτική αρχή θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που θα συμβάλει στην εξωστρέφεια της Βέροιας, που θα την καταστήσει δημοφιλή τουριστικό προορισμό, ώστε όλοι να γνωρίσουν τις ομορφιές αυτού του ευλογημένου τόπου. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα».  

 

Dr. Ιωάννης Μεν. Παπαγιάννης, LL. M.

Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω και Συμβουλίω Επικρατείας

Επ. Καθηγητής Πανεπιστημίου

www.dr-papagiannis.gr


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής