breaking news Νέο

Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Δήμου Βέροιας "ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ" - Παύλος Παυλίδης : "Έπεσαν οι μάσκες της κ. Μπατσαρά"

Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Δήμου Βέροιας

Συγχαίρουμε την κ. Μπατσαρά για την απόφαση της να θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο Βέροιας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Τώρα όμως που έπεσαν οι μάσκες δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι δεν υιοθετεί τον χαρακτηρισμό για «αποτυχημένη δημοτική Αρχή»!! και ότι «εκτιμά αφάνταστα» αυτούς που 10 χρόνια δεν τέλειωσαν κανένα έργο με το οποίο ασχολήθηκαν, που έχουν μπλέξει τον Δήμο σε περιπέτειες, που ακόμα και τα απλά πράγματα της καθημερινότητας δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν, όλοι πλέον αντιλαμβάνονται τις προθέσεις του καθενός μας, το παρασκήνιο και τι κτίζεται στις πλάτες της πόλης.

Με όλα όσα έχουν προηγηθεί και γίνονται δεν είναι παράξενο που για την κ. Μπατσαρά, η δημοτική παράταξη που διοικεί τον Δήμο Βέροιας απλά «έκατσε»!!!. Άσχετα αν συνέβησαν τόσα με τις αποχωρήσεις και ανεξαρτητοποιήσεις των στελεχών, τις καταγγελίες που συνέχεια βλέπουν το φως, τα ψέματα και τις ψεύτικες υποσχέσεις, τις αναθέσεις έργων σε «συγκεκριμένους» και σε εκτός Βεροίας αγορές, τις επαφές με τον Σώρρα κι ένα σωρό άλλα ζητήματα που είναι λίγος ο χώρος να εκθέσουμε.

Η διέξοδος από την κρίση απαιτεί δυναμική αύρα της κοινής προσπάθειας με κοινό στόχο κι όραμα. Έτσι κι αλλιώς η μεγαλύτερη δεξαμενή για μας είναι η αγάπη του δημότη για τον τόπο που ζει κι όχι η πολιτική ταυτότητα του. Ο δικός μας συνδυασμός έχει όνομα και ταυτότητα από πολύ νωρίς και λέγεται «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ».

Τέλος δηλώνουμε ότι οι πολιτικοί φραγμοί για τις πολιτικές επιδιώξεις έχουν όρια και δεν πρέπει να επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος ή να μεταφερθούν στον Δήμο παραδείγματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Στον δήμο Βέροιας όπου με λαμπρότητα η τοπική Μητρόπολη και ο Πνευματικός της ηγέτης εορτάζουν με παγκόσμια εμβέλεια τον Απόστολο των εθνών Παύλο, στην πόλη όπου αποκαλείται λόγω των  πολλών εκκλησιών της «Μικρή Ιερουσαλήμ» η φιλόδοξη υποψήφια επιλέγει εκλεκτές συνεργασίες!! Ειλικρινά χάσαμε πάσα ιδέα για τον «πολιτικό πολιτισμό» της όταν την ακούσαμε να λέει «ότι για το καλό του δήμου θα συνεργαστεί και με τον διάβολο».

Όταν για την επίτευξη του δήθεν στόχου της που όπως μας λέει είναι «το καλό της πόλης» θα συμμαχήσει με τις δυνάμεις του κακού, μας αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν έχει ηθικούς φραγμούς για τις πολιτικές της επιδιώξεις.

ΠΑΥΛΟΣ  ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής