breaking news Νέο

ΑΕ Ποντίων και Κουλούρα στην κορυφή

ΑΕ Ποντίων και Κουλούρα στην κορυφή

Η ΑΕ Ποντίων και ο ΠΑΟ Κουλούρας, οι πρωτοπόροι των δύο ομίλων της Β’ κατηγορίας της Ενωσης μας όχι μόνο κατάφεραν να παραμείνουν στην κορυφή αλλά και διεύρυναν την διαφορά που τους χωρίζει από τις ομάδες που τις ακολουθούν.

Η ΑΕ Ποντίων συγκεκριμένα νίκησε εκτός έδρας με 4-1 την Νεα Γενεά Ν. Νικομήδειας και σε συνδυασμό με το ρεπό των Λευκαδίων αύξησε την διαφορα της από τον δεύτερο από τους δυο στους πέντε βαθμούς, ενω ο ΠΑΟ Κουλούρας νίκησε με 1-0 στο γήπεδό του, τον Αλιάκμων Νησελίου και εκμεταλλεύθηκε την ήττα του ΠΑΟ Παλατιτσίων στο Λουτρό με 3-1 από τον Ολυμπιακό και άνοιξε την ψαλίδα από την δεύτερη θέση στην οποία ισοβαθμούν πλεον Λουτρός και Παλατίτσια επίσης από τους δυο στους πέντε βαθμούς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια Διαβατός και Λιανοβέργι από τον Α’ όμιλο όπως και ο Αγιος Γεώργιος απο τον δεύτερο, φαίνεται να βρίσκουν τα πατήματα τους παίρνοντας από μια ακόμη νικη. Ο Διαβατός συγκεκριμένα νίκησε στο γήπεδό του τον Σχοινά με 3-0, το Λιανοβέργι 3-1, τον Σταυρό και ο Άγιος Γεώργιος 2-0 το Γιαννακοχώρι και βελτίωσαν την βαθμολογική τους θέση.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα εννέα παιχνίδια των δυο ομίλων της Β΄ κατηγορίας που διεξήχθηκαν την περασμένη Κυριακή.

 

Με ένα γκολ που πέτυχε στο 70’ ο Φουρκιώτης ο ΠΑΟ Κουλούρας νίκησε στο γήπεδο του τον Αλιάκμονα Νησελίου και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στον Α’ όμιλο της Β’ κατηγορίας με τους ηττημένους πάντως να εκφράζουν πολλά παράπονα για την διαιτησία του Ρηγόπουλου και των βοηθών του Γαβρά και Ζουρνατζίδη.

 

Παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις, αλλά και εντάσεις στο γήπεδο του Λουτρού μεταξύ του τοπικού Ολυμπιακού και του ΠΑΟ Παλατιτσίων.

Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο ηταν καλύτερος και προηγήθηκε με 2-0 χάρις στα γκολ του Κίτσα Κ. (1’) και Πάτρα (17΄). Στην επανάληψη τα Παλατίτσια μπηκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και μείωσαν στο 49΄με τον Δημούλτση Θ., ομως ο Λουτρός που από το 56’ αγωνιζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολη΄ς του Καραπατσά πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 73’ με τον Αναστασόπουλο Δ., κατάφερε να διατηρήσει το σκορ παρότι από το 78’ εμεινε με 9 ποδοσφαιριστές αφου αποβλήθηκε και ο Μουσενίκας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Νησελίτης - Γιαγκιτζόγλου).

 

Παρότι προηγήθηκε στο σκορ στο 22’ με γκολ του Μυλωνά Αχ., η Θύελλα Σταυρού έχασε τελικα στο Λιανοβέργι απο την τοπική Δόξα με 3-1 που δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της.

Τα γκολ της νίκης της γηπεδούχου πέτυχαν οι Ταμπουράς (42’), Αθανασιάδης (54’) και Πλέσκας (75’).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χρυσάνης (Μαργαρίτης - Χαραλαμπίδης).

 

Πιστοποιώντας την ανοδική του πορεία ο Ατρόμητος Διαβατού νίκησε στο γηπεδο του με 3-0 και την ΑΕ Σχοινά και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση.

Τα γκολ της νίκης του Ατρόμητου που ηταν καλύτερος και νίκησε δίκαια πέτυχαν ο Χασάν δυο (28’ και 55’) και ο Παγγούρας (72’).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ιασωνίδης (Πίτος - Αργυρίου).

 

Αγγλικό σκορ στο Καμποχώρι με την γηπεδούχο ομαδα να κερδίζει με 5-4 την νεανική ομάδα του Απόλλωνα Λυκογιάννης.

Τα γκολ του Καμποχωρίου πέτυχαν οι Νιάμας (22΄), Καραλιόπουλος (30’ και 61’), Αναστασόπουλος Δ. (πεν. 73’), ενω για λογαριασμό της Λυκογιάννης σκόραραν οι Νικολόπουλος δυο (17’ και 90’), Κουϊρουκίδης (50’) και Μουστάκας (65’).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παυλίδης (Γκόγκας - Μπακάλης).

 

Η ΑΕ Ποντίων καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο στην διάρκεια του οποίου πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα τέρματά της νίκησε με 4-1 εκτός έδρας την Νεα Γενεά Ν. Νικομήδειας και αύξησε την διαφορά της από τα Λευκάδια που έκαναν το ρεπό τους.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 11’ με τον Σιδηρόπουλο και στο 20’ ο Κεχαϊδης ισοφάρισε για λογαριασμό της Ν. Νικομήδειας.

Στην επανάληψη η ΑΕ Ποντίων πέτυχε άλλα τρία τέρματα με τους Κωστογλίδη (50’), Χατζηαντωνίου (58’) και Παπαδόπουλο (80’) και έφθασε σε μια ακόμη νίκη με 1-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Κωστούλης - Τσιουγγαρής).

 

Με τρία τέρματα του Βούλγαρη και ισάριθμα του Μπουρδάνου ο Αστέρας Τριποτάμου νίκησε 6-3 στην έδρα του την Θύελλα Στενημάχου και πλησίασε στους τρεις βαθμούς την δεύτερη θέση στην οποία βρίσκονται τα Λευκάδια.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης (Ασβεστάρας - Δεβετζίδης).

 

Με γκολ που σημειωσε πέντε λεπτά πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο με τον Ριστέμογλου Π. ο Εθνικός Ράχης κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Πατρίδας και να πάρει μια πολύτιμη νίκη που τον οδήησε στην πέμπτη θέση.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Μπογιατζόγλου, Χριστοδούλου Κ.).

 

Πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου νίκησε στο γήπεδό του το Γιαννακοχώρι με 2-0 και έδειξε οτι βρίσκει την ταυτότητά του. Τα γκολ πέτυχαν ο Νομικός (35’) και ο Καρυπίδης (80’).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τρέβλας (Τράντος - Κιρμανίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής