breaking news Νέο

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: «Μας δίνει ψυχολογία η νίκη αυτή»

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: «Μας δίνει ψυχολογία η νίκη αυτή»

«Η νίκη αυτή επι του πρωτοπόρου του βαθμολογικού πίνακα μας δίνει καλύτερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έχουμε.

Την Κυριακή μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στα Κύμινα και πρέπει να ανταποκριθούμε για να ολοκληρωθεί και το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος και να πάμε στις γιορτές να ξεκουραστούν τα παιδιά, να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και να μπούμε αναγεννημένοι στην τελική ευθεία στο μονόδρομο που μας περιμένει.

Θεωρώ οτι πήραμε μια δίκαιη νίκη. Συμφωνώ με τον συνάδελφο ότι η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Για μας ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς είχαμε απέναντι μας μια ομάδα που είχε ισάριθμες νίκες στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδα που είχε δώσει και επειδή παίζαμε στην έδρα μας και κυνηγούσαμε έναν αντίπαλο που έπαιζε για δυο αποτελέσματα. Η πίεση λοιπόν για μας ηταν μεγαλύτερη. Τα παιδιά όμως ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο όπως ήδη ανέφερα η ομάδα του Παλαιοχωρίου πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δίχως όμως να μας δημιουργήσει ούτε μια κλασική ευκαιρία σε αντίθεση με εμας που δημιουργήσαμε αρκετές και μπορούσαμε να καθαρίσουμε νωρίτερα το αποτέλεσμα.

Στη επανάληψη βελτιώσαμε αρκετά την απόδοσή μας και κυρίως την αμυντική λειτουργία της ομάδας και την εικόνα μας στο κέντρο εκεί που θεωρώ οτι βρίσκεται και το δυνατό κομμάτι του σημερινού αντιπάλου μας. Με το δεύτερο τέρμα που σημειώσαμε βάλαμε και την βάση της νικης μας.

Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά στις καθημερινές προπονήσεις και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους διεκδικώντας την νίκη.

Είμαστε μια ομάδα που δεν απογοητευόμαστε στα αρνητικά αποτελέσματα ούτε όμως πετάμε στα σύννεφα στις επιτυχιες. Εμεις ξεκινησαμε μια πορεία, έναν δρόμο και στο τέλος θα κριθούμε όλοι για το τι έχουμε κάνει.

Υπάρχει σεβασμός στην ομάδα και σε όσους εργάζονται γι’ αυτήν».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής