breaking news Νέο

Με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τα φετινά βραβεία «Bravo 2018»

Με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τα φετινά βραβεία «Bravo 2018»

Mε τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η τελετή των φετινών βραβείων του θεσμού «Bravo 2018» για την ανάδειξη πρωτοβουλιών και προγραμμάτων βιώσιμης ανάπτυξης.

Ο φετινός θεσμός, ο οποίος  διοργανώθηκε από το QualityNet Foundation, είχε ως βασικό μήνυμα τη «συνεργασία για την Ελλάδα του αύριο» και θέμα τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής, τα νέα μοντέλα ανάπτυξης και τις συνεργασίες, καθώς και  την πολιτική προστασία.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία συμμετείχε στον online διαγωνισμό καταθέτοντας την πρόταση για τη Στρατηγική  Ολοκληρωμένης Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης 20 και πλέον προσωπικότητες από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των κοινωνικών εταίρων, των επιχειρήσεων και της κοινωνίας των πολιτών συζήτησαν και κατέθεσαν προτάσεις για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και τους τρόπους αντιμετώπισής της, αξιοποιώντας μεταξύ των άλλων τη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Η φετινή εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, των Υπουργείων Οικονομίας και Ανάπτυξης και Ενέργειας και Περιβάλλοντος, ενώ υποστηρίχθηκε από την ΕΝΠΕ και την ΚΕΔΕ, το ΣΕΒ και το Συμβούλιο ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, καθώς και το ΕΒΕΑ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ολοκληρώθηκε με την απονομή των φετινών «Bravo 2018» σε 5 θεματικούς πυλώνες της Βιώσιμης Ανάπτυξης, ενώ την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εκπροσώπησε η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής