breaking news Νέο

ΕΥΘΥΜΗΣ ΠΙΠΕΛΙΔΗΣ: «Μόνο να... κερδίσουμε έχουμε από το ματς με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Π.»

ΕΥΘΥΜΗΣ ΠΙΠΕΛΙΔΗΣ: «Μόνο να...  κερδίσουμε έχουμε από το ματς με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Π.»

Μπορεί ο Φίλιππος να ειχε ως προτεραιότητα του την χθεσινή αγωνιστική υποχρέωση του, η οποία είχε να κάνει με την αναμέτρηση του κυπέλλου με τον ιστορικό σύλλογο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας στην Αθήνα - και που βρισκόταν σε εξέλιξη μεχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές - όμως η σκέψη όλων των παικτών πηγαίνει στο προσεχές Σάββατο.

Η μέρα στην οποία οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας καλούνται να αντιμετωπίσουν τον επικεφαλής του πρωταθλήματος της Χάντμπολ Πρεμιέρ Ολυμπιακό Π. /Ομιλο Σχολές Ξυνή στο “Δημήτριος Βικέλας” και στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Ένα παιχνίδι που υπο άλλες συνθήκες στον Φίλιππο να είχε χαρακτήρα ντέρμπι, όμως με τα σημερινά δεδομένα φαντάζει μια αγωνιστική υποχρέωση για τις δυο ομάδες. Για δε τον Φίλιππο να παίξει και χωρίς να προσδοκά κάτι φιλόδοξο, σε σχέση με τον Ολυμπιακό των Γρηγόρη Σανίκη, Κώστα Τσιλιμπάρη και την υπόλοιπη παρέα να θέλει να συνεχίσει να βαδίζει στην λεωφόρο των επιτυχιών και να έχει την πρωτοκαθεδρία στο πρωτάθλημα.

Ανεξάρτητα, πάντως, από το ότι ο Φίλιππος δεν βλέπει να έχει κάποιο βαθμολογικό όφελος με τον Σαββατιάτκο αντίπαλο του, ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” της Βέροιας Ευθύμης Πιπελίδης (φωτό) επισήμανε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” πως «μόνο... κέρδη μπορούμε να έχουμε από αυτό το ματς. Θα πάμε να παίξουμε χωρις άγχος, άνετα και να κερδίσουν οι νεαροί κατά βάση παίκτες της ομαδας μας εμπειρίες. Γνωρίζουμε την δυναμικότητα του Ολυμπιακού και το ότι επιζητά και στο χώρο του χαντμπολ να έχει τις διακρίσεις. Οπότε για εμας είναι μια υποχρέωση που θα πρέπει να βγάλουμε και όποιο όφελος δύναται να έχουμε από αυτην, ξέχωρα από το ότι ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης».

 

Τέλος...για το 2018 ο Τάσος Τσαμουρίδης

Στα δυσάρεστα νέα του Φιλίππου είναι η περίπτωση του τραυματισμού του Τάσου Τσαμουρίδη. Ο νεαρός πίβοτ της ομάδας φέρει ένα οιδημα (“κληρονομιά” από το ματς με τον Φοίβο Συκεών) στο πόδι, το οποίο και τον καθιστά... off για το 2018. Καθώς ο παίκτης δεν ήταν σε θέση να αγωνισθεί στο χθεσινό  ματς κυπέλλου, ουτε βέβαια να παίξει εναντίον του Ολυμπακού, αλλά ούτε και σ’ όποιο άλλο παιχνιδι μέσα στον Δεκέμβριο, που σηματοδοτεί και το τέλος του χρόνου που διανύουμε.

Οπότε και η επιστροφή του Τάσου Τσαμουρίδη υπολογίζεται στις αρχές του 2019, την στιγμή που ο Ευθύμης Πιπελίδης θα είναι σε θέση επι του παρόντος να υπολογίζει στον έτερο πίβοτ, τον Ταραμονλή.

 

 

Απο τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής