breaking news Νέο

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ : Φάρσαλα εν όψει

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ : Φάρσαλα εν όψει

Η νίκη του Φιλίππου με το ευρύ 81-62 σε βάρος των Μαχητών Πεύκων έχει φέρει χαμόγελα στις τάξεις του και ενίοτε έχει ανεβάσει την ψυχολογία εν όψει του αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τα Φάρσαλα των Σωτήρη Γκιουλέκα και Δημήτρη Δέσπου εκτός έδρας.

Ο Δημήτρης Γκίμας προσπαθεί να προετοιμάσει τους παίκτες του κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τη στιγμή που ο Δημήτρης Σουτζόπουλος την Τρίτη, στην πρώτη προπονηση της ομάδας στην τρέχουσα εβδομάδα, προπονήθηκε με συντηρητικό πρόγραμμα υποβαλλόμενος συνάμα σε θεραπεία, σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμου το οποίο του προέκυψε στον νικηφόρο αγώνα της περασμένης Κυριακής.

 

Φιλικό με Αστέρα Σίνδου

• Σήμερα το απόγευμα ο Φίλιππος, όπως το συνηθίζει, θα δώσει φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Αστέρα Σίνδου εκτός έδρας.

 

Στην κορυφαία πεντάδα της 9ης αγωνιστικής ο Ευθύμης Κοθράς

• Επιπλέον, να αναφερθεί ότι ο Ευθύμης Κοθράς με την... σφραγίδα του οποίου επιτεύχθηκε η νίκη του Φιλίππου επι των Μαχητών, περιλήφθηκε μέσα στους κορυφαίους της 9ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής στον βορρά, σύμφωνα με το basketblog.gr για τον οποίο αναφέρονται τα εξης: Εξαιρετική εμφάνιση από τον αρχηγό του Φιλίππου. Ο Κοθράς αποτελεί σήμα κατατεθέν της ομάδας του τα τελευταία χρόνια και τον... κινητό εγκέφαλο εντός παρκέ και το απέδειξε και στον τελευταίο αγώνα με τους Μαχητές - Πειραματικού. Ο πολύπειρος γκαρντ ήταν εξαιρετικός τόσο εκτελεστικά όσο και δημιουργικά, πετυχαίνοντας 21 πόντους με τρίποντα και βοηθώντας στα πρώτα λεπτά να δημιουργηθεί η μεγάλη διαφορά στο σκορ, που ουσιαστικά ήταν και αυτή που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

 

του Παύλου Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής