breaking news Νέο

Άνετη πρόκριση της Βέροιας

Άνετη πρόκριση της Βέροιας

Με ποδοσφαιριστές που έχουν μικρό ή και καθόλου χρόνο συμμετοχής σε αγώνες πρωταθλήματος η ΒΕΡΟΙΑ νίκησε χθες στα πλαίσια της πρώτης φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων στον εξ αναβολής αγώνα τον ΓΑΣ Κοπανού στην έδρα του με 0-3 και προκρίθηκε στην επομενη φάση στην οποία θα αντιμετωπίσει την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας.

Η ΒΕΡΟΙΑ που ηταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού πέτυχε και τα τρία τέρματα της στο πρώτο ημίχρονο με τους Ιωάννου, Τσιότρα και Ζούρκο.

Συγκεκριμενα στο 20’ ο Ιωάννου αφου δέχθηκε την πάσα του Βασίλτση με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-1.

Στο 37’ ο Ιωάννου εκτέλεσε κορνερ και ο Τσιότρας στην καρδιά της άμυνας της γηπεδούχου με κεφαλιά έγραψε το 0-2 και στο 44’ ο Ζούρκος με κεφαλια και αφού η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα του τερματοφύλακα του ΓΑΣ Κοπανού Κασαπίδη χτύπησε στο δοκάρι διαμόρφωσε το 0-3 που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης με βοηούς τον Παπαδάκη και τον Παρασίου.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ: Κασαπίδης (88’ Ορφανίδης), Μποζίνης, Προϊος Χρ. (86’ Κότσαλης), ΠροΪος Δ., Γρυπούδης, Θοεδωρίδης (46’ Μπούφι), Τζιβάρας, Νικολοφ, Κοσμάς, Ηλίας, Παρθενόπουλος (50’ Σπανός).

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης (73’ Χατζηπαναγιωτίδης), Ζούρκος, Κυριακίδης, Τσιότρας, Τσουλχάϊ, Σοφιανίδης, Ιωάννου, Καράμπελας, Βασίλτσης (60’ Παπουτσίδης), Τρούπκος (81’ Παπαστεργίου), Φωτόπουλος (61’ Μυλωνάς).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής