breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Δρόμος πλημμύρισε με σοκολάτα!

Μία ασυνήθιστη και επείγουσα κατάσταση κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι πυροσβέστες στην πόλη Βερλ της δυτικής Γερμανίας, που πλημμύρισε με σοκολάτα! Μία δεξαμενή ενός τοπικού εργοστασίου υπερχείλισε, πλημμυρίζοντας το δρόμο με υγρή σοκολάτα.

«Περίπου ένας τόνος σοκολάτας χύθηκε στο προαύλιο του εργοστασίου και από εκεί στο δρόμο», είπε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Οι πυροσβέστες διέκοψαν την κυκλοφορία και μάζεψαν τη σοκολάτα με φτυάρια στην άκρη του δρόμου.

Αμέσως μετά, έφτασαν εργάτες εταιρείας, που ειδικεύεται σε καθαρισμό μπαζών και απομάκρυναν το γλυκό μπελά.

«Παρά το απίστευτο ατύχημα, αποκλείεται να κάνουμε Χριστούγεννα χωρίς σοκολάτες στο Βερλ», ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία.

*****

Δεν φαντάζεστε τι κάνουν σε δημόσια θέα η «Μέγκαν» και ο «Χάρι»!

Η έγκυος «Μέγκαν Μαρκλ» και ο σύζυγός της, «πρίγκηπας Χάρι», χαιρετίζουν με πρωτοφανή θέρμη μικρούς και μεγάλους στην πόλη του Βερολίνου. Ντυμένοι με χριστουγεννιάτικα πουλόβερ και με φανταχτερές γιρλάντες γύρω από τους λαιμούς τους, η Μέγκαν και ο Χάρι χαμογελούν πλατιά στους επισκέπτες στο μουσείο της Μαντάμ Τισό, στην πρωτεύουσα της Γερμανίας.

Ο λόγος για «ζωντανές φιγούρες» του διάσημου πριγκιπικού ζεύγους της Βρετανίας, που εκτίθενται στο ομώνυμο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων.

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα κέρινα ομοιώματα, οι κινούμενες φιγούρες της Μέγκαν και του Χάρι είναι στην πραγματικότητα ηθοποιοί, που φοράνε μάσκες σιλικόνης, με τα πρόσωπα του ζευγαριού.

Η δούκισσα του Σάσεξ και ο Χάρι διακοσμούν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, ποζάρουν με τους επισκέπτες και κοιτούν με τρυφερότητα ο ένας τον άλλο.

Το μουσείο είχε παρουσιάσει τη «ζωντανή φιγούρα» του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ τον Αύγουστο, η οποία προκάλεσε τον ενθουσιασμό των επισκεπτών.

«Ρωτάμε πάντα τους επισκέπτες ποιόν θα ήθελαν να δουν και ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι ήθελαν να δουν την έγκυο Μέγκαν. Εάν η Κέιτ (Μίντλετον) ήταν έγκυος, ίσως να ήταν διαφορετικά…», εξήγησε η εκπρόσωπος του μουσείου Νίνα Τσέρμπε.

«Αυτό το ζευγάρι δεν κυκλοφορεί και πολύ καιρό μαζί, δεν παρίσταται σε τόσες πολλές δημόσιες εκδηλώσεις και υπάρχουν πολλές εικασίες για το μέγεθος της κοιλιάς της κι αν θα γεννήσει αγοράκι ή κοριτσάκι…, γι’ αυτό ακριβώς ο κόσμος ήθελε να δει αυτούς τους δύο», σημείωσε η Τσέρμπε.

*****

Βράζει η θάλασσα στο Ναύπλιο!

Μεγάλη ήταν η πτώση της θερμοκρασίας, που σημειώθηκε και στην περιοχή της Αργολίδας το βράδυ της Τρίτης και το πρωί της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου, με το αίσθημα της παγωνιάς να είναι έντονο.

Η εικόνα που δημιουργήθηκε στον Αργολικό κόλπο, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, με τα χιονισμένα γύρω βουνά, ήταν εντυπωσιακή, καθώς η θάλασσα άχνιζε, δημιουργώντας την εντύπωση πως «βράζει».

Η μεγάλη διαφορά της εξωτερικής θερμοκρασίας με αυτήν της θάλασσας δημιούργησε το φαινόμενο sea smoke και μοιάζει σαν η θάλασσα να «βράζει», καθώς οι υδρατμοί ψύχονται και παραμένουν στην επιφάνεια του νερού για περισσότερη ώρα

Η ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας, που δημιουργεί το φαινόμενο αυτό, έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν και πιθανόν να οφείλεται στο γεγονός πως τα νερά στην περιοχή του Ναυπλίου να είναι πιο ζεστά και το φαινόμενο με τους «ατμούς» πιο έντονο. Το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί στις βόρειες θάλασσες και την Αρκτική και ονομάζετε sea smoke.

Έτσι ονομάζεται ο ειδικός τύπος ομίχλης οριζόντιας μεταφοράς, που ονομάζεται επίσης «ομίχλη ατμού» ή «καπνός Αρκτικής θαλάσσης».

Ο θαλάσσιος αυτός καπνός σχηματίζεται, όταν πολύ ψυχρός αέρας εισβάλει απότομα πάνω από πολύ θερμότερη θαλάσσια επιφάνεια.

*****

Ιερέας «λατρεύει» Gucci και Louis Vuitton!

«Τρικυμία» στη Ρωσική Εκκλησία προκάλεσαν οι αναρτήσεις φωτογραφιών στο Instagram από έναν ιερέα, με τον ίδιο να φορά πανάκριβα ρούχα και παπούτσια των επώνυμων οίκων Gucci και Lοuis Vuitton.

Αστραπιαία, οι φωτογραφίες με τα επώνυμα ρούχα και τα παπούτσια για «λίγα βαλάντια», τις οποίες αναρτούσε στο λογαριασμό του ο ίδιος ο ιερέας, ο Βιάτσισλαβ Μπασκακόφ, έγιναν viral.

Μετά από οχλήσεις, το Instagram «κατέβασε» το λογαριασμό του κληρικού, όμως ήδη είχε προκληθεί μεγάλος σάλος, με αιχμές προς την Εκκλησία, για την επίδειξη πλούτου.

Ο εκπρόσωπος της Ρωσικής Εκκλησίας, Αλεξάντερ Βολκόφ, ανακοινώνοντας τη συγκρότηση επιτροπής που θα εξετάσει την «υπόθεση Μπασκάκοφ», ανέφερε χαρακτηριστικά «ελπίζω ότι αυτός ο βοσκός θα επανέλθει στο σωστό δρόμο».

«Η ζωή ενός ιερέα δεν μπορεί να διαχωριστεί ανάμεσα στον ιδιωτικό και το δημόσιο βίο και κανείς ιερωμένος δεν μπορεί να λειτουργεί ως ιερέας από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και μετά να είναι όποιος θέλει μέχρι το βράδυ», συνέχισε ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Μόσχας, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian.

«Θα αποδεχθώ την ποινή, αφού δεν μπορώ να είμαι ταπεινός και ευπρεπής», απάντησε ο ίδιος ο Μπασκάκοφ, «η πέτρα του σκανδάλου», ζητώντας συγγνώμη από όσους σκανδάλισε.

Παράλληλα, ο ιερέας αρνήθηκε ότι τα προϊόντα των Gucci και Lοuis Vuitton, με τα οποία φωτογραφήθηκε, του ανήκουν, υποστηρίζοντας ότι τράβηξε τις εικόνες μέσα στα καταστήματα.


Δεν φαντάζεστε τι κάνουν σε δημόσια θέα η «Μέγκαν» και ο «Χάρι»!
Βράζει η θάλασσα στο Ναύπλιο!
Ιερέας «λατρεύει» Gucci και Louis Vuitton!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής