breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και η συνάντηση των γονέων της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μ.Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και η συνάντηση των γονέων της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μ.Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας

Σε πλήρη δράση όλα τα τμήματα της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας. Το τμήμα Κ 16 του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας αγωνίζεται το Σάββατο 15/12/2018, στις 11:00 στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών Κ 16 της Ε.Π.Σ Ημαθίας, με την αντίστοιχη ομάδα του Γ.Α.Σ Ροδοχωρίου

Το τμήμα  Κ14 του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας αγωνίζεται την Κυριακή 16/12/2018, στις 11:00 στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας  για την 1η αγωνιστική του 2 ου γύρου του  πρωταθλήματος  Κ 14 της Ε.Π.Σ Ημαθίας με την αντίστοιχη ομάδα του Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ. 

 

Τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας (Κ 12 ,Κ10, Κ8) της  Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, αγωνίζονται το Σάββατο 15/12/2018, στις 10:00 στης εγκαταστάσεις του κ Βασίλη Αργυρίου στην Νάουσα σε τουρνουά ακαδημιών που διοργανώνει η Ακαδημία Αριστοτέλης, με τη συμμετοχή και Ακαδημιών από τη Λάρισα.

 

Τη Δευτέρα ενημέρωση των γονέων της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος.

Η Διοικούσα επιτροπή και ο Τεχνικός Διευθυντής Πέιος Φίλιππος της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος ανακοινώνει ότι την εβδομάδα που έρχεται και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί μια συναντήσεων ενημέρωση των γονέων των παιδιών που είναι εγγεγραμμένα στα τμήματά της.

Στη συναντήσει αυτή, θα γίνει ενημέρωση και θα αποτελέσει το πρώτο από τα βήματα που θα ακολουθήσουν στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων από την Ακαδημία υπηρεσιών, οι οποίες θα έχουν στο επίκεντρό τους τα παιδιά με βάση τη νέα φιλοσοφία που συνδυάζει τη σωστή εκμάθηση ποδοσφαίρου ως ομαδικού αθλήματος, με τη σταδιακή ανάπτυξη του ταλέντου και των δεξιοτήτων του κάθε αθλούμενου παιδιού ξεχωριστά.

Η παρουσία όλων τον γονέων ή κηδεμόνων είναι απαραίτητη, προκειμένου να έχουν μια πλήρη εικόνα για το νέο σχεδιασμό της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος, όπως και για να καταθέσουν τις όποιες προτάσεις ή επισημάνσεις τους προς τη Διοίκηση της Ακαδημίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής