breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

«Έβρεξε» χρήματα σε αυτοκινητόδρομο!

Το… έλα να δεις έγινε σε αυτοκινητόδρομο του Νιου Τζέρσεϊ, όταν, για άγνωστο λόγο, από ένα τεθωρακισμένο αυτοκίνητο χρηματαποστολής άρχισαν να φεύγουν χαρτονομίσματα και να γεμίζουν το οδόστρωμα.

Όπως είναι λογικό, ακολούθησε πανικός, καθώς αρχικά κάποιοι περαστικοί μπήκαν στον αυτοκινητόδρομο κι άρχισαν να μαζεύουν τα λεφτά εν μέσω των διερχόμενων οχημάτων, ενώ στη συνέχεια άρχισαν να σταματούν και αυτοκίνητα στη μέση του δρόμου και να κατεβαίνουν οι επιβάτες, για να μαζέψουν τα λεφτά.

Από το χάος που ακολούθησε, προκλήθηκε και ατύχημα μεταξύ δυο αυτοκινήτων, εντείνοντας τον πανικό που επικράτησε.

*****

Ξέχασαν…καρδιά στο χώρο μεταφοράς αποσκευών αεροπλάνου

Αεροσκάφος της εταιρείας Southwest, το οποίο εκτελούσε πτήση από το Σιάτλ στο Ντάλας, αναγκάστηκε να κάνει μεταβολή, αφού είχε ξεχαστεί μέσα στο χώρο μεταφοράς φορτίου του μια ανθρώπινη καρδιά, που προοριζόταν για μεταμόσχευση, ανέφεραν την Πέμπτη αμερικανικά ΜΜΕ.

Είχε διανύσει περίπου 950 χιλιόμετρα - από το σύνολο των 2.500 χιλιομέτρων της πτήσης - όταν το πλήρωμα αντιλήφθηκε ότι «ένα φορτίο κρίσιμο για τη ζωή» κάποιου, που είχε παραλάβει από την Καλιφόρνια κι είχε προορισμό νοσοκομείο του Σιάτλ, βρισκόταν ακόμα πάνω στο αεροπλάνο.

«Μόλις συνειδητοποιήσαμε το λάθος, δώσαμε αμέσως εντολή να επιστρέψει (το αεροσκάφος) στο Σιάτλ», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο την Πέμπτη ο Νταν Λάντσον, εκπρόσωπος της Σάουθγουεστ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Seattle Times, ο κυβερνήτης ενημέρωσε τους επιβάτες, προς γενική κατάπληξη και φρίκη, ότι στο χώρο φορτίου είχε ξεχαστεί μια ανθρώπινη καρδιά. Η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτό το λάθος είχε αποτέλεσμα να χαθούν τέσσερις εξαιρετικά πολύτιμες ώρες, από τις οποίες τρεις στον αέρα. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι μια ανθρώπινη καρδιά γενικά μπορεί να διατηρηθεί από τέσσερις ως έξι ώρες, πριν γίνει η μεταμόσχευσή της.

Ο Άντριου Γκότσοκ, ο οποίος επέβαινε στο αεροσκάφος, περιέγραψε στην εφημερίδα Σιάτλ Τάιμς το σοκ που δοκίμασαν οι επιβάτες, όταν ανακάλυψαν, αφού ορισμένοι είχαν πρόσβαση στο διαδίκτυο, πόσο μικρό είναι το χρονικό περιθώριο για τη μεταφορά μιας ανθρώπινης καρδιάς, που προορίζεται για μεταμόσχευση.

Ο Γκότσοκ, γιατρός, χαρακτήρισε το περιστατικό «φρικτό σενάριο κατάφωρης αμέλειας».

*****

Το πιο εκκεντρικό χριστουγεννιάτικο δέντρο…

Έχουμε δει κατά καιρούς χριστουγεννιάτικα δέντρα, άλλες φορές υπερβολικά στολισμένα και άλλες μίνιμαλ. Ωστόσο, υπάρχει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο σε χωριό της Μάνης, που πραγματικό όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί. Το συγκεκριμένο δέντρο, που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού Γαρδένιτσα, είναι φτιαγμένο με φραγκόσυκα και για στολίδια έχει πορτοκάλια και λεμόνια.

Μια πραγματικά πρωτότυπη ιδέα!

*****

Βρήκε τη μητέρα της μετά από 69 χρόνια!

Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο έλαβε η Αμερικανίδα Κόνι Μάλτρουπ, η οποία μετά από 69 χρόνια κατάφερε να βρει τη μητέρα της.

Ήταν το 1949, όταν η 20χρονη τότε Ζενεβιέ, έφευγε κλαίγοντας από μαιευτήριο στην Ιντιάνα, πιστεύοντας πως η κόρη της είχε πεθάνει στη γέννα. Το μωρό, όμως, ήταν ζωντανό και το προσωπικό το έδωσε σε ένα ορφανοτροφείο.

Το κοριτσάκι, που είχε μια δύσκολη ζωή, δεν έπαψε να αναζητά τη μητέρα του και τελικά δικαιώθηκε!

Το τεστ DNA απλά επιβεβαίωσε αυτό που και οι δυο γυναίκες κατάλαβαν τη στιγμή που αγκαλιάστηκαν.

Πλέον μάνα και κόρη είναι αχώριστες, προσπαθώντας να καλύψουν τα 69 χρόνια, που έζησαν η μια μακριά από την άλλη.

*****

Μια ξανθιά οδηγεί αυτοκίνητο και τη σταματάει ο τροχονόμος.

Της ζητάει την άδεια και το δίπλωμα οδήγησης και του απαντάει χαμογελώντας πως δεν θυμάται που τα έχει βάλει.

Της ζητάει ταυτότητα και του λέει και πάλι πως δεν έχει.

Της λέει ο τροχονόμος να βγει έξω από το αυτοκίνητο και η ξανθιά αρχίζει να περιεργάζεται το περιπολικό. Μπαίνει μέσα, παίζει με το καρούμπαλο, με τις κόρνες, τη ντουντούκα κτλ.

Νευριάζει ο τροχονόμος, σχηματίζει έναν κύκλο στο δρόμο με κιμωλία, την βάζει μέσα στον κύκλο και της λέει να μείνει εκεί και να μην τολμήσει να βγει από αυτόν.

Ξεκινάει να παίρνει τις πινακίδες του αυτοκινήτου, όμως η ξανθιά αρχίζει να γελάει.

Ο τροχονόμος από τα νεύρα του δίνει μία στο φανάρι του αυτοκινήτου και της το σπάει.

Η ξανθιά συνεχίζει να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Ο τροχονόμος γίνεται μπαρούτι και της σπάει και το άλλο φανάρι.

Η ξανθιά συνεχίζει να γελά ακόμα πιο δυνατά.

Ο τροχονόμος έξαλλος, βάζει φωτιά στο αυτοκίνητο και το καίει ολόκληρο, η ξανθιά όμως δεν σταματάει με τίποτα να γελάει, οπότε τη ρωτάει:

«Γιατί γελάς, ενώ σου έκαψα το αυτοκίνητο;»

Και του λέει αυτή:

«Όσο εσύ έκανες αυτά, εγώ πατούσα έξω από τον κύκλο!!!!»


Ξέχασαν…καρδιά στο χώρο μεταφοράς αποσκευών αεροπλάνου
Το πιο εκκεντρικό χριστουγεννιάτικο δέντρο…

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής