breaking news Νέο

Σκόνταψε η Νάουσα στο Μακροχώρι

Σκόνταψε η Νάουσα στο Μακροχώρι

Με τη Νάουσα χαμένη της αγωνιστικής συνεχίστηκε το περασμένο Σάββατο το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ενωσης μας με τα παιχνίδια της προτελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου.

Συγκεκριμένα στους αγώνες της 14ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας η Νάουσα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Μακροχωρίου με το οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 αποκτώντας έτσι συγκάτοικο στην κορφή την ομάδα του Ροδοχωρίου που στο γειτονικό ντέρμπι νίκησε με 2-0 εκτός έδρας τον ΑΟ Μαρίνας.

Στην 3η θέση δυο μόλις βαθμούς πίσω από τους δυο πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  που με το ίδιο σκορ νίκησε στο γήπεδό του τον Κεραυνό Επισκοπής και ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος που πέρασε νικηφόρα και από το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας κερδίζοντας τον τοπικό Μ. Αλέξανδρο με 2-1 και την πεντάδα των διεκδικητών του φετινού τίτλου συμπληρώνει ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων που όπως αναμένονταν δεν συνάντησε δυσκολίες με αντίπαλο τον Εθνικό Κλειδίου τον οποίο κέρδισε 4-1.

Από τις ομάδες που αγωνίζονται να αποφύγουν τον υποβιβασμό κερδισμένος ηταν ο Αχιλλέας Νάουσας καθώς στην έδρα του το ΔΑΚ της Νάουσας κέρδισε 3-0 τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση.

Στους κερδισμένους της αγωνιστικής βέβαια και το Μακροχώρι που αναδείχθηκε ισόπαλο (1-1) με την πρωτοπόρο του βαθμολογικου πίνακα Νάουσα, όπως και ο Φίλιππος Μελίκης με την Χαρίεσσα, που επίσης πήραν πολύτιμη ισοπαλία με το ίδιο σκορ (1-1) εκτός έδρας με τον ΓΑΣ Κοπανού ο πρώτος και τον Αρη Παλαιοχωρίου η δεύτερη.

 

 

 

Οι αγώνες

 

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - ΝΑΟΥΣΑ 1-1

Νέα εκτός έδρας απώλεια βαθμών για τη Νάουσα που αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στο Μακροχώρι με την τοπική ομάδα και απέκτησε πλεον συγκάτοικο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Μακροχωρίου αιφνιδίασε την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πινακα Νάουσα και στο πρώτο κυρίως ημίχρονο όχι μόνο ηταν πιο επικίνδυνη στις επισκέψεις της στην αντίπαλη περιοχή αλλά και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Τσιάμπα Α. στο 19’. Είχε προηγηθεί κορνερ του Δαλήγκαρου με τον σκορερ στην καρδια της αντίπαλης άμυνας να σπρώχνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Νομικού. Προηγουμένως η ομάδα του Μακροχωρίου είχε χάσει μια πολύ καλή ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ οταν ο Δημητριάδης έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και σε ένα ανεπανάληπτο τετ - α - τετ πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Νάουσας Νομικό που είχε πραγματοποιήσει έξοδο στέλνοντας την μπάλα λίγα εκατοστά έξω από την ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού της εστίας της Νάουσας.

Δέκα λεπτά μετά το γκολ νέο τετ - α - τετ για την ομάδα του Μακροχωρίου με τον Λιλιόπουκλο αυτή τη φορά να βγαίνει απέναντι από τον Νομικό σε πλάγια θέση και να σουτάρει στα πλαϊνά δίχτυα.

Από την πλευρά της η Νάουσα που σ’ αυτό το πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή της μπάλας και την εδαφική υπεροχή όμως ελάχιστα κατάφερε να απειλήσει την εστία του Θεοδοσιάδη ειχε για σημαντικότερη στιγμή ένα γυριστό μονοκόματο σουτ του Λαμπριανίδη στο 30’ που έφυγε λίγο αουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Μακροχωρίου το οποίο διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 32’ σε άτσαλο μαρκάρισμα του Περηφανόπουλου πάνω στον Δημητριάδη ενω πέναλτι στο 32’ ζήτησε και η Νάουσα υποστηρίζοντας οτι η μπάλα βρήκε χέρι αμυντικου μέσα στην περιοχή.

Στην επανάληψη η πίεση της Νάουσας έγινε πιο έντονη. Στο 61’ ο Νηρλας έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει το χέρι του πεσμένου στον αγωνιστικό χώρο Τσιάμπα Α., με τον κ. Μαλούτα να καταλογίζει πέναλτι και να αποβάλει με 2η κίτρινη τον αμυντικό του Μακροχωρίου. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Νήρλας.

Με παίκτη παραπάνω η Νάουσα αύξησε την πίεση της στην άμυνα του Μακροχωρίου ζητωντας ενα δεύτερο τέρμα που δεν κατάφερε να πετύχει παρότι δεν της έλλειψαν οι ευκαιρίες, ενω στο 80’ έμεινε και αυτή με 10 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε ο Τόσιος με δεύτερη κίτρινη.

Ετσι το τελευταίο σφύριγμα του κου Μαλούτα (Νησελίτης - Παζαρτζικλής) βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

 

ΜΑΡΙΝΑ - ΡΟΔΟΧΩΡΙ 0-2

Πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου πέρασε νικηφόρα από την Μαρίνα κερδίζοντς με 2-0 την τοπική ομάδα και σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα της Νάουσας βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σε γενικές γραμμές στο γήπεδο της Μαρίνας έγινε ένα μέτριο παιχνιδι με λίγες φάσεις με την ομαδα του Ροδοχωρίου να προηγείται στο σκορ στο 35’ με τον Μουρουζίδη και στο 50’ ο ίδιος παίκτης με πέναλτι διαμόρφωσε το 0-2. Εκτός από τα δύο τέρματα το Ροδοχώρι είχε και ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο οπως βέβαια δοκάρι είχε και η Μαρίνα στην επανάληψη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ Καραγκιζόπουλος (Αργυρίου - Κωστούλης).

 

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 2-0

Με δύο τέρματα που πέτυχε ο Μάριος Αργυρόπουλος ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας κέρδισε στην έδρα του τον Κεραυνό Επισκοπής και παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ για την μετέπειτα νικήτρια άνοιξε στο 30’ με πλασέ ο Αργυρόπουλος και ο ίδιος παίκτης στο 80’ έκανε το 2-0 που  ηταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Αργυρόπουλος εκτός από τα δύο γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι είχε και δοκάρι στο 55’ ενω δοκάρι είχε και η Επισκοπή με τον Ντέλλα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Γαβράς - Δεβετζίδης).

 

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΠΛΑΤΥ 1-2

Νέα επιτυχία του Αγρ. Αστέρα Πλατέος που νίκησε εκτός έδρας και τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας με 2-1 και παρέμεινε στην τετράδα των πλεϊ οφ.

Η ομαδα του Πλατέος ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και στο διάστημα αυτό κατάφερε να προηγηθεί με 2-0, με γκολ του Μοσχόπουλου στο 22’ με πέναλτι και στο 44’ με κεφαλιά.

Στην επανάληψη η Αγία Μαρίνα ανέβασε την απόδοση της κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο όμως το μόνο που κατάφερε ηταν να μειώσει το σκορ στο 49’ με πλασέ του Παπαδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Κελεσίδης - Γιάντσης).

 

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΛΕΙΔΙ 4-1

Καλύτερος σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων νίκησε στο γήπεδο του τον Εθνικό Κλειδίου με 4-1.

Το σκορ άνοιξε στο 23’ ο Παπαδόπουλος Ε. και το 1-0, ηταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η γηπεδούχος ομάδα ανέβασε στροφές πίεσε περισσότερο με αποτέλεσμα να πετύχει αλλα τρία τέρματα με τους Πέϊκο στο 47’, Κιρκιλιανίδη Γ. στο 68’ και τον Αναδολου στο 70’, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 4-0. Στο τελευταίο 20λεπτο το Κλειδί προσπάθησε να αντιδράσει αλλά το μόνο που κατάφερε ηταν να μειώσει σε 4-1 με πέναλτι του Καλυβιώτη που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τα Τρίκαλα είχαν και ένα δοκάρι με τον Αναδολου στο 60’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Τράντος - Ρηγόπουλος).

 

ΚΟΠΑΝΟΣ - ΜΕΛΙΚΗ 1-1

Ισόπαλο (1-1) έληξε το παιχνίδι μεταξύ του ΓΑΣ Κοπανού και του Φιλιππου Μελίκης που πραγματοποιηθηκε στην έδρα του πρώτου.

Ο ΓΑΣ Κοπανού προηγήθηκε στο σκορ στο 38’ με τον Χρ. Οικονόμου με την Μελίκη να ισοφαρίζει στο 50’ με ατομική ενέργεια του Μαμουτόπουλου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου (Χριστοδούλου Γ. - Βαλκάνος).

 

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ - ΧΑΡΙΕΣΣΑ 1-1

Δίχως νικητή έληξε και το παιχνίδι μεταξύ του Αρη Παλαιοχωρίου και την ΑΕ Χαρίεσσας που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του πρώτου.

Το Παλαιοχώρι ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο και αφου έχασε δυο - τρεις καλές ευκαιρίες κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 45’ με τον Μπακιρτζή.

Στην επανάληψη η Χαρίεσσα αντέδρασε και ισοφάρισε στο 48’ με ένα περίεργο ψηλοκρεμαστό σουτ του Κουλιανίδη από το κέντρο περίπου του γηπέδου.

Η γηπεδουχος ομάδα είχε δοκάρι στο 67’ με τον Παντόπουλο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Πίτος (Ιασωνίδης - Γιαγκιτζόγλου).

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 3-0

Καθαρή νίκη στην έδρα του πήρε ο Αχιλλέας Νάουσας επί του Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και βελτίωσε ακόμη περισσότερο την βαθμολογική του θέση.

Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε στο σκορ μολις στο 2’ με τον Τασιώνα και στο 42’ ο Παπατάνος έκανε το 2-0. Στο 66’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής του αγώνα ο Παυλίδης (Παπαδάκης - Τσιουγγαρής).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής