breaking news Νέο

Δεύτερη σερί ήττα για την Μελίκη

Δεύτερη σερί ήττα για την Μελίκη

Δεν μπόρεσε να γίνει κατορθωτό για τον ΓΑΣ “Μελίκη” η επιστροφή του στις νίκες. Και αυτό γιατί υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ήττα απο τον ΑΓΣ Ιωαννίνων με 61-76, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στον 3ο όμιλο.

Οι “κιτρινομπλε” του Δάνη Ασλανίδη, παρότι είχαν καλή παρουσία, πλήρωσαν τα λάθη στα οποία υπέπεσαν και η ήττα δεν αποφεύχθηκε γι’ αυτούς.

Αγωνιστικά, το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο.

Οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και το προβάδισμα άλλαξε πολλές φορές χέρια.

Στο δεύτερο μέρος, η Μελίκη έκανε αρκετές λάθος πάσες οι οποίες μετατράπηκαν σε εύκολα καλάθια του αντιπάλου στον αιφνιδιασμό ενω έχασε και αρκετά αμυντιά ριμπάουντ τα οποία αξιοποιήθηκαν από τους Γιαννιώτες.

Ετσι, στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν στο σκορ και εδραίωσαν μια διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο που τους οδήγησε στη νίκη.

Δεκάλεπτα: 15-12, 32-36, 45-54, 61-76

Διαιτητές: Γαζέτας-Παπαθανασίου

ΓΑΣ Μελίκη (Ασλανίδης): Λιόλιος 14, Μαυρίδης Β. 18(2), Καποδίστριας, Κυριακού, Λέφας 2, Μαγαλιός, Καρατζάς, Πεϊμανίδης, Σταυρουλάκης 12(3), Κοτζαμπάσης 6, Λαπατούρας 7, Ρογγότης 2.

AΓΣ Iωαννίνων (Τσουκανέλης): Καννης 5(1), Ζαμπέτης 7, Σαχπαχίδης 6(2), Αντωνίου, Πουρνάρας 13, Xρυσής 26(4), Mάκης, Παπανικολάου, Θυμνιός 14, Φίλιος 4, Θώδης 1.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής