breaking news Νέο

Γιάννης Παπαγιάννης : «365 ημέρες τουρισμός στη Βέροια»

Γιάννης Παπαγιάννης : «365 ημέρες τουρισμός στη Βέροια»

Σχολιάζοντας την αναγκαιότητα της ανάδειξης και αξιοποίησης των τουριστικών πόρων της Βέροιας, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Με αφορμή και τις ημέρες των Εορτών των Χριστουγέννων, προτάσσεται ως περισσότερο επιτακτική από ποτέ η αναγκαιότητα της περαιτέρω αξιοποίησης των τουριστικών πόρων του τόπου μας. Μπορούμε να αντλήσουμε πολύτιμα διδάγματα από την πόλη των Τρικάλων, μια πόλη όπου η δημοτική αρχή πέτυχε ένα μικρό θαύμα, κερδίζοντας το στοίχημα της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης. Το αποτέλεσμα είναι ορατό, για την περίοδο των εορτών τα ξενοδοχεία της περιοχής έχουν 100% πληρότητα και είναι εκατοντάδες τα διαμερίσματα που διατίθενται μέσω της πλατφόρμας airbnb, με προφανή πολλαπλά οφέλη για την τοπική οικονομία.

Την ίδια ώρα, στο Δήμο της Βέροιας, στο δήμο που περιλαμβάνει τη Βεργίνα, την Παναγία Σουμελά, το Βήμα του Αποστόλου Παύλου, το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου, το νεολιθικό οικισμό της Νέας Νικομήδειας και τόσα άλλα φωτεινά σημεία αναφοράς, οι διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία είναι περιορισμένες, οι ηλεκτρονικές εκμισθώσεις διαμερισμάτων σχεδόν άγνωστες, ενώ παράλληλα η ανεργία μαστίζει τη νεολαία μας και όχι μόνο και η τοπική αγορά φυτοζωεί. Η διαφορά μας με τα Τρίκαλα είναι πως εκεί υπάρχει δημοτική αρχή με όραμα, με προοπτική για τον τόπο της. Εδώ έχουμε τον κληρονόμο του πολιτικού δαχτυλιδιού, μια διοίκηση που φαίνεται να δίνει τον καλύτερο της εαυτό αλλά που δυστυχώς αποτυγχάνει παντελώς και αποδεικνύεται απόλυτα ανίκανη να υπηρετήσει τα συμφέροντα του τόπου.

Δεσμευόμαστε να αποτελέσει η ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος απόλυτη προτεραιότητα στο δήμο Βέροιας Πρέπει να υλοποιήσουμε δυναμικά το σύνθημα μας «365 ημέρες τουρισμός στη Βέροια». Ευημερία, αλληλεγγύη, εθνική αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα πάμε καλύτερα».

 

Dr. Ιωάννης Μεν. Παπαγιάννης, LL. M.

Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω και Συμβουλίω Επικρατείας

Επ. Καθηγητής Πανεπιστημίου

www.dr-papagiannis.gr


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής