breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Άγιος Βασίλης-έκπληξη κατέβηκε με σχοινί από...oυρανοξύστη

Ο Άγιος Βασίλης του Βερολίνου… παραμέρισε τον κλασσικό του δρόμο – αυτόν της καπνοδόχου – και κατέβηκε από έναν ψηλό πύργο, για να μοιράσει δώρα σε όλα τα «καλά» παιδιά.

Με το σάκο με τα δώρα κρεμασμένο στην πλάτη του, ο Άγιος των Χριστουγέννων κατέβηκε με σχοινί από την ταράτσα του ψηλού κτηρίου, για να «προσγειωθεί» στην πλατεία, όπου ήταν συγκεντρωμένα παιδιά.

Η θέα πάντως, αλλά και η αίσθηση από την κορυφή του κτηρίου προκαλεί ζάλη, όμως έφτασε πρώτα στο καφέ του 24ου ορόφου, όπου μοίρασε τα πρώτα δώρα και από εκεί με σκάλα και δεμένος με σχοινί, ανέβηκε στην ταράτσα.

Τα παιδιά από κάτω τον περίμεναν όλο χαρά και τον χαιρέτισαν τόσο από τα παράθυρα, όσο και από την πλατεία, όπου ήταν συγκεντρωμένα.

Τα παιδιά της Γερμανίας πάντως είναι λίγο..παραπάνω τυχερά, αφού παίρνουν δύο φορές δώρα τα Χριστούγεννα, μία μικρά, όπως πορτοκάλια και σοκολάτες ανήμερα του Αγίου Νικολάου και μία κανονικά την παραμονή των Χριστουγέννων.

*****

Μία κακή συνήθεια τον έστειλε στο νοσοκομείο με λοίμωξη των πνευμόνων

Ένα πρωτοφανές περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίζουν Κινέζοι γιατροί. Ένας άντρας, από την επαρχία Fujian, νοσηλεύτηκε, καθώς υπέστη σοβαρή μυκητιακή λοίμωξη στους πνεύμονες, η οποία φέρεται να προκλήθηκε από την κακή συνήθειά του να μυρίζει τις κάλτσες του κάθε βράδυ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, όπως αναφέρει το ladbible, η συνήθειά του αυτή είχε ως αποτέλεσμα να προσβληθεί από μύκητα, ο οποίος δημιούργησε πρόβλημα στους πνεύμονές του, αναπτύσσοντας σπόρους.

*****

Αντιμέτωπη με φυλάκιση, επειδή ταΐζει αδέσποτα

Μια ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων κινδυνεύει να οδηγηθεί στη φυλακή, στο Μαυροβούνιο, καθώς δεν μπορεί να πληρώσει το πρόστιμο που της επιβλήθηκε, επειδή τάιζε αδέσποτα σκυλιά.

Η Ίντιρα Λάικο, μια 60χρονη μαία, καταδικάστηκε σε πρόστιμο 150 ευρώ, επειδή άφηνε μπολάκια με τροφή και νερό για τους σκύλους στους δρόμους της πόλης Πλιέβλια. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά. Όπως είπε η ίδια, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, ταΐζει τα αδέσποτα ζώα εδώ και 20 χρόνια.

Το πρόστιμο που της επιβλήθηκε, ισοδυναμεί με το 40% του μισθού της και η γυναίκα αδυνατεί να το πληρώσει. Όμως στο Μαυροβούνιο ο νόμος ορίζει πως, όποιος δεν πληρώνει τα πρόστιμα, οδηγείται στη φυλακή. Η Λάικο έχει περιθώριο μέχρι την 29η Δεκεμβρίου, για να βρει τα χρήματα.

*****

Πλήρωσε… 85.000 ευρώ για μία λευκή τρούφα

Μια λευκή τρούφα 850 γραμμαρίων κατακυρώθηκε αντί 85.000 ευρώ, δηλαδή 100 ευρώ το γραμμάριο, σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Άλμπα, κοντά στο Τορίνο.

Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε σε απευθείας σύνδεση με το Χονγκ Κονγκ, όπου βρισκόταν και ο τελικός πλειοδότης της λευκής τρούφας, η ταυτότητα του οποίου δεν έγινε γνωστή.

Κάθε χρόνο, τα τελευταία 88 χρόνια, η πόλη Άλμπα στην περιοχή του Πιεμόντε, στη βορειοδυτική Ιταλία, φιλοξενεί επί σχεδόν δύο μήνες μεγάλη έκθεση αφιερωμένη στη λευκή τρούφα, στο πλαίσιο της οποίας διεξάγεται η δημοπρασία.

Η εξαιρετικά φημισμένη λευκή τρούφα της Άλμπα συλλέγεται από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Ιανουαρίου. «Χαρακτηρίζεται από έντονο άρωμα, που παραπέμπει στις ρομαντικές συναντήσεις, στο δάσος, στη φύση», εξηγεί ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Μελέτης της Τρούφας Αντόνιο Ντετζιάκομι.

Η φετινή συγκομιδή είναι εξαιρετική τόσο ως προς την ποιότητα, όσο και ως προς την ποσότητα, μετά μια δύσκολη περυσινή σεζόν.

*****

Διαρρήκτης για «γέλια και κλάματα»!

Τραγελαφική αποδείχθηκε η διάρρηξη για ένα νεαρό, ο οποίος έκλεψε ταμειακή μηχανή χωρίς το… συρτάρι με τα χρήματα. Ο 18χρονος γκρέμισε την τζαμαρία ενός φωτοτυπείου στο κέντρο του Αγρινίου, τρύπωσε στο εσωτερικό και «σήκωσε» την ταμειακή μηχανή, χωρίς να προσέξει ότι το συρτάρι με τα χρήματα δεν ήταν… ενσωματωμένο.

Οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τον κρότο από τα τζάμια και ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη μέσα σε λίγες ώρες.

Ο 18χρονος συνελήφθη και, αφού υπέδειξε στους αστυνομικούς πού έκρυψε την ταμειακή μηχανή, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για κλοπή.


Μία κακή συνήθεια τον έστειλε στο νοσοκομείο με λοίμωξη των πνευμόνων
Αντιμέτωπη με φυλάκιση, επειδή ταΐζει αδέσποτα
Πλήρωσε… 85.000 ευρώ για μία λευκή τρούφα
ταμειακή μηχανή

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής