breaking news Νέο

Συνεργασία Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας με τους δημότες, αλλά και θετική ανταπόκριση πολίτη

Συνεργασία Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας με τους δημότες, αλλά και θετική ανταπόκριση πολίτη

Επιφορτισμένο με αρκετά πράγματα στην πόλη είναι το καθημερινό έργο της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας, το ολιγομελές δυναμικό της οποίας προσπαθεί, στο μέτρο του δυνατού, να προσφέρει λύσεις, επ' ωφελεία, βέβαια, του κοινωνικού συνόλου της πόλης.

Πολύ περισσότερο, δε, όταν σ' αυτή την προσπάθειά τους έχουν και την κατανόηση και συνεργασία των δημοτών, τότε το αποτέλεσμα που προκύπτει, αποκτά ασφαλώς ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα συνεργασίας των δύο πλευρών (Δημοτικής Αστυνομίας και Δημοτών) υπήρξε και το ακόλουθο.

Η διεύθυνση της Δημοτικής Αστυνομίας επεσήμανε (ύστερα και από υποδείξεις των περίοικων) σε ιδιοκτήτη οικοπέδου (που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την υπηρεσία), την ανάγκη καθαρισμού του χώρου από χόρτα και διάφορα άλλα υλικά, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί τυχόν εκδήλωση πυρκαγιάς, αλλά και της αποτροπής ρύπανσης από την παρουσία εκεί τρωκτικών και φιδιών, ούτως ώστε να καταστεί ο χώρος καθαρός και σε συνθήκες υγιεινού περιβάλλοντος.

Η ανταπόκριση του ιδιοκτήτη του οικοπέδου υπήρξε αστραπιαία, αφού μέσα σε διάστημα λίγων ωρών ο ίδιος προέβη στον καθαρισμό του και εν συνεχεία στην περίφραξή του, με αποτέλεσμα η εικόνα που παρουσιάζει το εν λόγω οικόπεδο να είναι εντελώς διαφορετική απ' ό,τι πριν.

Εν κατακλείδι, αυτό που βγαίνει ως συμπέρασμα είναι ότι, μέσα από πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης η καθημερινότητά μας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη.

Αρκεί να υπάρχει πάντα η θέληση. Ειδάλλως...

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής