breaking news Νέο

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2018 η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

  • Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2018 η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας
  • Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2018 η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας
  • Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2018 η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας
  • Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2018 η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας για το 2018, στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής Κατηγορίας, το απόγευμα της Κυριακής 16/12/2018, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Καστοριάς, με σκορ 2 - 1, μένοντας μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχες μπήκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν στο 2' να προηγηθούν, όταν η Καλοψικάκη με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, σούταρε από πλάγια θέση, απέκρουσε προς στιγμή η Δημητριάδου και βρέθηκε στην πορεία της μπάλας η Παπαδοπούλου και πλάσαρε ιδανικά γράφοντας το 1 - 0.

Το γρήγορο τέρμα έφερε τα δύσκολα για τις φιλοξενούμενες, που πίεζαν για την ισοφάριση, αλλά οι αμυντικές του Αστέρα, με κορυφαία τη Στρίμπα, απέκρουσαν ιδανικά την κάθε ενέργειά τους.

Τα κορίτσια της Αγίας Βαρβάρας ανέβασαν ρυθμό και στο 33'  πολύ καλή στιγμή με Σιδηροπούλου, σε απευθείας σουτ που δοκίμασε μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και πέρασε άουτ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενες πίεσαν περισσότερο για την ισοφάριση και στο 55' γκολ που σημείωσε η Τζιάρα, ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 62' η ίδια παίκτρια με ατομική ενέργεια μπήκε από πλάγια στην περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1 - 1, δίνοντας παράλληλα νέο ενδιαφέρον για την αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχες απείλησαν με δυνατό σουτ της Κιουτάχιαλη έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 68' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα η σκόρερ της Καστοριάς για επικίνδυνο παιχνίδι σε προβολή του ποδιού της, στο κεφάλι της Μπαξεβάνου.

Η εξέλιξη αυτή έδωσε άλλο αέρα στα κορίτσια του Γιάννη Γιάννου και στην επόμενη φάση προηγήθηκαν με 2 - 1, με κεφαλιά της 13χρoνης Σιδηροπούλου στο δεύτερο δοκάρι, μετά την εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση. Το γκολ πανηγυρίστηκε  ξέφρενα από τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες πίεσαν για την ισοφάριση, δίνοντας περισσότερο χώρο στις γηπεδούχες, που έχασαν κλασικές ευκαιρίες, για να αυξήσουν το δείκτη του σκορ, με πολύ καλά σουτ της Καλοψικάκη, με το πρώτο να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο δεύτερο μπλόκαρε σωτήρια η τερματοφύλακας της Καστοριάς.

Η λήξη του αγώνα βρήκε νικήτρια τη γηπεδούχο ομάδα με σκορ 2 - 1, σε ένα αγώνα που είχε δύναμη και αποφασιστικότητα.

Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας είχε πολύ καλή απόδοση και κατάφερε να πετύχει το στόχο, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του ομίλου της, απέναντι σε μια ισάξια ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία πολλών φιλάθλων στο γήπεδο, που βοήθησαν θετικά τις προσπάθειες των κοριτσιών του Αγροτικού Αστέρα, ενώ αντίθετα οι φίλαθλοι των φιλοξενουμένων ήταν εριστικοί και διαμαρτύρονταν έντονα σε κάθε απόφαση του διαιτητή.

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Γιάννης Γιάννος) : Μουρατίδου, Στρίμπα , Δρενοβιάδου, Δεληγιαννίδου, Φεϊμ, Κιουτάχιαλη, Γκαραγκονούλη (90' Τσούκα), Σιδηροπούλου, Μπαξεβάνου, Παπαδοπούλου, Καλοψικάκη.

 

ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Χρήστος Καλύβας) : Δημητριάδου, Γκάνα (80' Δρακάκη), Γκούγκου (86' Τράντου), Λιούλια, Τζανοπούλου, Μουρτσέκα, Μάρκου, Τάσιου, Τζιάρα, Φασίδου (88´ Σιακά) Κυριζάκη (46' Τσιούκρα).

 

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Γιώργος Ασλανίδης με βοηθούς την κ. Δήμητρα Τσικλητάρη και την κ. Βασιλεία Τσικλητάρη από την ΕΠΣ Πιερίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής