breaking news Νέο

Εκπαίδευση σε θέματα «Πρώτων Βοηθειών» διοργάνωσε το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας

Εκπαίδευση σε θέματα «Πρώτων Βοηθειών» διοργάνωσε το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2018 η εκπαίδευση σε θέματα «Πρώτων Βοηθειών», που διοργάνωσε το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από πιστοποιημένη Νοσηλεύτρια - εκπαιδεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  Αλεξάνδρειας, την κα Γραμματικοπούλου Ελένη και αφορούσε τους υπαλλήλους του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν τόσο θεωρητικά, όσο και πρακτικά, σε βασικές αρχές πρώτων βοηθειών, τραύματα, αιμορραγίες, ρινορραγίες κ.ά, ώστε να είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν γρήγορα, με ψυχραιμία και ασφάλεια σε τυχόν ατυχήματα τόσο στον εργασιακό τους χώρο, όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον τους.

Οι συμμετέχοντες εκδήλωσαν ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τους κύκλους μαθημάτων και να παραλάβουν στο τέλος της εκπαίδευσης πιστοποίηση.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας κύριο Στεφανάκη Κωνσταντίνο και τη Νοσηλεύτρια - εκπαιδεύτρια κυρία Γραμματικοπούλου Ελένη, για την εθελοντική προσφορά που τους διακρίνει και την άριστη συνεργασία τους με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αλεξάνδρειας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής