breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας, Β' κατηγορία : Αύξησε τη διαφορά η Α.Ε. Ποντίων

ΕΠΣ Ημαθίας, Β' κατηγορία : Αύξησε τη διαφορά η Α.Ε. Ποντίων

Η ΑΕ Ποντίων κέρδισε στο ντέρμπι κορυφής στο γήπεδο της Ραχιάς τα Λευκάδια και αύξησε την μεταξύ τους διαφορά από τους πέντε, στους οκτώ βαθμούς.

Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου παρέμεινε ο Αστέρας Τριποτάμου που πήρε δίχως να ιδρώσει τους τρεις βαθμούς από την Ελπίδα Μονοσπίτων (δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα).

Σημαντικές νίκες πήραν η Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας εκτός έδρας με 4-2 επί της Θύελλας Στενημάχου και η Πατρίδα στο γήπεδό της με το ίδιο σκορ επί του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Τέλος το παιχνίδι Ολυμπιακού Νάουσας – Εθνικού Ραχιάς διεκόπη, λόγω πυκνής ομίχλης στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 2-2.

Στον Α' όμιλο της Β' κατηγορίας έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος με τον ΠΑΟ Κουλούρας να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 22 βαθμούς, και τον Ολυμπιακό Λουτρού και ΠΑΟ Παλατιτσίων να ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση με 17.

Την περασμένη Κυριακή στον Α' όμιλο δεν είχαμε δράση με τον δεύτερο γύρο να είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την πρώτη Κυριακή του Ιανουαρίου.

Να δούμε όμως τα τέσσερα παιχνίδια του β' ομίλου.

Παρότι στο 70' βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ που δέχθηκε από τον Αμανατίδη η Α.Ε. Ποντίων κατάφερε να αντιδράσει και αφού αρχικά ισοφάρισε οκτώ λεπτά αργότερα (78΄) με τον Παπαδόπουλο, στο 85' πέτυχε και ένα δεύτερο γκολ και πήρε την νίκη στο ντέρμπι κορυφής με τα Λευκάδια.

Σε γενικές γραμμές στο γήπεδο της Ραχιάς έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με την γηπεδούχο Α.Ε. Ποντίων πιο αποτελεσματική να παίρνει την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τον Γαβρά και τον Χαλατζιούκα.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας επί της Θύελλας Στενημάχου με 4-2.

Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με γκολ που πέτυχε στο 30' ο Πρασάς και το γκολ αυτό χώριζε τις δύο ομάδες στο ημίχρονο. Στην επανάληψη η Νέα Νικομήδεια αντέδρασε και αφού ισοφάρισε στο 50' με τον Ντινόπουλο, πήρε και προβάδισμα στο σκορ στο 60' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μελιόπουλου.

Στο 67' η Θύελλα ισοφάρισε με γκολ του Αδαμίδη, για να ανεβάσει την απόδοσή της στα τελευταία πέντε λεπτά η Νέα Γενεά, να πετύχει δυο γκολ με τον Κεχαϊδη στο 85' και τον Ριστέμογλου στο 90' για να πάρει τελικά την νίκη με 4-2. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τρέβλας (Τράντος – Κιρμανίδης).

Εντυπωσιακή στα πρώτα 46 λεπτά η Πατρίδα κατάφερε σ' αυτό το διάστημα να πετύχει τέσσερα τέρματα και να προηγηθει στο σκορ με 4-0, κλειδώνοντας ουσιαστικά την νίκη.

Στην επανάληψη ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου προσπάθησε να αντιδράσει το μόνο που κατάφερε όμως ήταν να πετύχει δύο τέρματα και να μειώσει σε 4-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η διαμόρφωση του σκορ του αγώνα Πατρίδας – Αγ. Γεωργίου 4-2, 2' Καλαϊτζίδης 1-0, 30' και 43' Παπαδόπουλος Α. (3-0), 46' Καλαϊτζίδης (4-0), 75' Καρυπίδης (4-1), 88' Γερμάνης (4-2).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαργαρίτης (Ασβεστάρας – Ποζιάδης).

Δεν ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού Νάουσας και του Εθνικού Ραχιάς, καθώς διεκόπη λόγω πυκνής ομίχλης και ενώ το σκορ εκείνη τη στιγμή (ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου) ήταν ισόπαλο 2-2. Έτσι ο αγώνας θα συνεχιστεί στο ίδιο γήπεδο (του Αγίου Νικολάου) από το σημείο που είχε διακοπεί και με το ίδιο σκορ, σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΣ Ημαθίας.

Το διάστημα που παίχθηκε ο γηπεδούχος Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 με γκολ που πέτυχαν ο Τούσιας στο 30' και ο Χαρατσίδης στο 35'.

Ο Εθνικός Ραχιάς αντέδρασε μετά το 2-0, και αφού μείωσε στο 44' με τον Ριστέμογλου, ένα λεπτό αργότερα στο 45' με τον ίδιο παίκτη ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν, όπως ήδη αναφέραμε και το σκορ όταν ο αγώνας διεκόπη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μπακάλης (Χριστοδούλου Κ., Γκόγκας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής