breaking news Νέο

Χριστουγεννιάτικη παράσταση της ερασιτεχνικής σχολής χορού της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας

Χριστουγεννιάτικη παράσταση της ερασιτεχνικής σχολής χορού της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας

Χαμένο ανάμεσα στα άλλα, μέσα σ’ ένα πυκνό δάσος, υπήρχε κάποτε ένα δέντρο. Ήταν υπεραιωνόβιο, με κορμό μεγάλο σαν σπίτι και κλαριά που θαρρούσες πως άγγιζαν τα ουράνια. Το έλεγαν «Το Δέντρο Των Ευχών» και όχι τυχαία. Ήταν το δώρο των θεών στους ανθρώπους. Οποιοσδήποτε μπορούσε να πάει εκεί και να κάνει οποιαδήποτε ευχή. Αν ζητούσε αυτό που ήθελε με όλη του τη δύναμη, το Δέντρο ικανοποιούσε το αίτημα του. Το Δέντρο είχε Δύναμη, μα δεν είχε Κρίση. Έτσι πραγματοποιούσε όλες τις ευχές, και τις καλές και τις κακές. Και το Δέντρο εισάκουσε τις ευχές όλων, δικαίων και αδίκων, γιατί έτσι ήταν φτιαγμένο. Μα θύμωσαν οι θεοί, οργίστηκαν με τους ανθρώπους και αποφάσισαν πως δεν μπορούσαν να διαχειριστούν αυτό το σπάνιο δώρο, πως δεν ήταν αντάξιοi του. Και έστειλαν μια δέσμη κεραυνών και το έκαψαν. Και το Δέντρο των Ευχών έπαψε να υπάρχει.

Μόνο που, την τελευταία στιγμή, μια μικρούλα, νεαρή θεά, εκείνη που είχε το πιο όμορφο γέλιο από όλους, πρόλαβε να σώσει ένα μικρό, τρυφερό κλαράκι. Και όταν σταμάτησαν οι κεραυνοί κατέβηκε στο δάσος. Βρήκε ένα ξέφωτο που το έλουζε ο ήλιος και φύτεψε το κλαράκι της. Το πότισε με το γέλιο της και το κλαράκι έβγαλε ρίζες. Έτσι, ένα καινούργιο Δέντρο των Ευχών έπιασε να μεγαλώνει μέσα στο δάσος. 

Μια παρέα κοριτσιών θα ανακαλύψει κάποια στιγμή το δέντρο και το τι θα γίνει στη συνέχεια θα το μάθουμε επί σκηνής. 

Η Χριστουγεννιάτικη παράσταση των τμημάτων της ερασιτεχνικής σχολής χορού της ΚΕΠΑ πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 19/12, στις 19.30, στο Χώρο Τεχνών. Συμμετέχουν τα τμήματα κλασικού, σύγχρονου χορού, λάτιν και ευρωπαϊκών χορών και το τμήμα του χιπ χοπ. 

Καλλιτεχνική διεύθυνση- επιμέλεια παράστασης: Λενικάκη Μαυρέτα

Διδάσκοντες: Ευαγγελία Πετικοπούλου λάτιν

                         Τσαφκόπουλους Γεώργιος χιπ χοπ

                         Λενικάκη Μαυρέτα κλασικό και σύγχρονο χορό

Σας περιμένουμε...


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής