breaking news Νέο

Κ. Βοργιαζίδης : "Θα σας φέρει και θάλασσα…."

Κ. Βοργιαζίδης :

Φαίνεται τελικά πως η μέχρι τώρα επιτυχία της λειτουργίας Θεματικού Πάρκου Χριστουγέννων στη Βέροια σε συνδυασμό με το πρωτότυπο και πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών πολιτιστικών εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία και εκνευρισμό στους επίδοξους «σωτήρες» του τόπου. Υποψήφιοι Δήμαρχοι ξαφνικά ανακάλυψαν τα Χριστούγεννα, ξεδιπλώνοντας το όραμά τους για Χριστούγεννα «όπως δε τα έχουμε ξανά ζήσει» λες και φέτος είναι η πρώτη χρονιά που τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά θα φτάσουν στην πόλη μας.

Ιδιαίτερα, συγκεκριμένος υποψήφιος που έτυχε να υπηρετήσει σε καίριες θέσεις ευθύνης επί σειρά ετών στο Δήμο Βέροιας (Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος σε Δημοτικές Επιχειρήσεις και Εταιρίες) ξεπέρασε τον εαυτό του και μίλησε για πόλη που κατά τη διάρκεια των εορτών θα διακρίνεται για τη λάμψη της από χιλιόμετρα μακριά ως μια νέα «πόλη του φωτός» καθώς και για μόνιμη τοποθέτηση καραβιών δίπλα στον Αλιάκμονα μάλλον για να μας θυμίζει την ιστορική σχέση της περιοχής μας με τη ναυσιπλοΐα! Εκείνο που δε μας είπε βέβαια είναι το γιατί όλες αυτές τις «φωτισμένες» ιδέες του δεν τις υλοποίησε όταν είχε τη δυνατότητα.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι να υποσχεθούν ότι θα μας φέρουν και θάλασσα για να αρμενίζουν ελεύθερα τα καραβάκια που εφεξής θα αποτελούν μόνιμο ντεκόρ για την πόλη, θυμίζοντας σε όλους το Πνεύμα των Χριστουγέννων 365 μέρες το χρόνο!

Η πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας απαιτεί όραμα, στρατηγική και τεχνοκρατική εφαρμογή των σύγχρονων μοντέλων βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης όπως με συνέπεια εφαρμόζουμε ως Δημοτική Αρχή τα τελευταία χρόνια, με τα επίσημα στοιχεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας σε τοπικά μέσα να επιβεβαιώνουν την καθιέρωση της Ημαθίας και της Βέροιας ανάμεσα στους κορυφαίους εγχώριους προορισμούς κατά τη χειμερινή και την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, δικαιώνοντας τις προσπάθειες και τις επιλογές μας.

Μαζί με τις ευχές των Χριστουγέννων θα θέλαμε να συστήσουμε εγκράτεια στην αλόγιστη διατύπωση αόριστων και ανεδαφικών προεκλογικών υποσχέσεων για τη δημιουργία και μόνο εντυπώσεων. Απεναντίας περιμένουμε με αγωνία τη διατύπωση σοβαρών και συγκροτημένων προτάσεων που θα αναβαθμίσουν το διάλογο για το αναπτυξιακό μέλλον του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Βέροιας

Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής