breaking news Νέο

"Βασίλισσα του βορρά" : Το εκτροχιασμένο τρένο ξανά στις ράγες του

Η αβεβαιότητα που επικρατούσε στις τάξεις των φιλάθλων της ΒΕΡΟΙΑΣ, για το παρόν και το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας, πέρυσι τέτοια εποχή και λίγο πριν υποδεχθούμε την νέα χρονιά, ένα χρόνο αργότερα, σήμερα και λίγο πριν αποχαιρετίσουμε το 2018 έχει αντικατασταθεί από αισιόδοξα μηνύματα, που προέρχονται, όχι τόσο από την αγωνιστική της εικόνα, όσο από τον τρόπο με τον οποίο διοικείται πλέον η θρυλική βασίλισσα.

Η ΒΕΡΟΙΑ, για πρώτη φορά ύστερα από αρκετά χρόνια περιβάλλεται από μια διοίκηση που μοναδικό της μέλημα έχει την καταξίωση της αγαπημένης της ομάδας. Και όλες οι ενέργειες και οι αποφάσεις της ξεκινούν από αυτό ακριβώς τον στόχο. Την καταξίωση της ΒΕΡΟΙΑΣ. Ανυστερόβουλα, δίχως προσωπικές επιδιώξεις και κρυφές «ατζέντες».

Βέβαια κανείς δεν υποστηρίζει ότι η διαδρομή προς την φυσική της θέση, που δεν είναι άλλη από τα δύο κορυφαία επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας μας θα είναι σύντομη και σπαρμένη με ροδοπέταλα. Από κει που την είχαν οδηγήσει, αυτοί που την διοίκησαν τα τελευταία χρόνια, στο έσχατο σημείο, χρειάζεται χρόνος και πολύ δουλειά για να φθάσει στην θέση που αρμόζει στην ιστορία και το βάρος της φανέλας που κουβαλάει.

Όμως σημασία έχει ότι το τρένο της ΒΕΡΟΙΑΣ που κάποιοι τα προηγούμενα χρόνια είχαν φροντίσει να εκτροχιάσουν βρέθηκαν άνθρωποι να το ξαναβάλουν στις σωστές ράγες, πάνω στις οποίες έστω και αργά πλέον κινείται κι αν δεν συμβεί και πάλι κάποιο «ατύχημα» είναι βέβαιο ότι έστω και με καθυστέρηση θα φθάσει στον προορισμό του, που δεν είναι άλλος, όπως ήδη αναφέραμε, από το δεύτερο «τη τάξει», αρχικά πρωτάθλημα της χώρας μας και στη συνέχεια στην φυσική του θέση την Super League, εκεί που την καθιέρωσαν ποδοσφαιριστές του αναστήματος του Θωμά και του Λάζαρου Παπαδόπουλου, του Κουσουλάκη, του Μασάδα, του Θεοδωρίδη, του Γαϊτάνου, του Ουλσουζίδη, του Κεφαλίδη, του Μιχαηλίδη, του Τσιρέλα, του Μήτα, του Σαμαρά, του Σβήρκου, του Θεσσαλονικιού, για να αναφερθούμε μόνο σε παίκτες που φόρεσαν την ένδοξη φανέλα της την περίοδο της πρώτης συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Το καλοκαίρι του 1966 έως το καλοκαίρι του 1969.

Εκτός από το διοικητικό όμως κομμάτι, η ΒΕΡΟΙΑ αν κρίνουμε από τα τελευταία παιχνίδια βρίσκει τον δρόμο της και στο αγωνιστικό. Τέσσερις νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα, που την οδήγησαν από την έβδομη στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα κι αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό είναι βέβαιο ότι σύντομα θα πατήσει στην κορυφή.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω της εορτής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς όπως δήλωσε και στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Κυμίνων, ο προπονητής της ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης, δίνει την ευκαιρία σε όσους παίκτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, όπως ο Μαραγκός και ο Λεφίδης, που δεν αγωνίστηκαν στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, να το ξεπεράσουν και τους υπόλοιπους που όλο αυτό το διάστημα έκαναν υπερπροσπάθεια για να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις της ομάδας να ηρεμήσουν, να ανασυνταχθούν και να μπουν στην τελική ευθεία με στόχο, την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Ομίλου που οδηγεί στην απευθείας άνοδο.

Ενδεχομένως βέβαια στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος που επαναρχίζει πλέον τη νέα χρονιά η ΒΕΡΟΙΑ να παρουσιαστεί με ενισχυμένο ρόστερ, καθώς όπως άφησε να εννοηθεί και στην συνέντευξη τύπου μετά το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας θα προχωρήσουν σε κάποιες επιλεκτικές προσθήκες, που ίσως αλλάξουν ακόμη και τα σημερινά δεδομένα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής