breaking news Νέο

Κύπελλο : Άνετη νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ

Κύπελλο : Άνετη νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ

Άνετη νίκη, όπως εξάλλου αναμένονταν της ΒΕΡΟΙΑΣ και πρόκριση στην επόμενη φάση με αντίπαλο την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Μακροχωρίου, με την τυπικά γηπεδούχο ΒΕΡΟΙΑ που χρησιμοποίησε παίκτες με μικρή ή και καθόλου συμμετοχή στο πρωτάθλημα να καθαρίζει την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο κιόλας 45λεπτο, καθώς στο διάστημα αυτό προηγείτο ήδη με 2-0.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3' ο Καράμπελας και στο 43' ο Τσιότρας έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη οι νεαροί παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ πέτυχαν άλλα τέσσερα τέρματα με τους Βασίλτση στο 55', τον Σοφιανίδη στο 64' τον Ιωάννου στο 72' και τον Φωτόπουλοσ το 78', διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παυλίδης δίχως προβλήματα με βοηθούς τους Παπαδάκη – Τσιουγγαρή.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

 

ΒΕΡΟΙΑ: Χατζηπαναγιωτίδης, Τρούπκος, (63' Παπουτσίδης), Τσότρας, Ζούρκος, Τσουλχαϊ, Σοφιανίδης (68' Μουρατίδης), Ιωάννου, Καράμπελας, Βασίλτσης, Μυλωνάς (46' Τσικόπουλος), Φωτόπουλος.

 

Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ: Αναστασιάδης, Κωστόπουλος (77' Μαλακός), Σολάκογλου, Ροδοσνιώτης, Αργυρόπουλος (77' Καϊογλίδης), Ντινόπουλος, (63' Ορφανίδης), Ριστέμογλου (77' Καραπουλιτίδης), Παπαδόπουλος, Κεχαϊδης, Μελιόπουλος, Πιστοφίδης.

 

 

Η έκπληξη στο Πλατύ

• Ο Αγρ. Αστέρας αποκλείστηκε από τον ΠΑΟ Κουλούρας

 

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η 3η φάση του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας με τη ΒΕΡΟΙΑ που αγωνίστηκε με παίκτες που είχαν μικρή ή και καθόλου συμμετοχή στους μέχρι τώρα αγώνες πρωταθλήματος που έδωσε να παίρνει άνετη πρόκριση με αντίπαλο την Ν. Νικομήδεια την οποία κέρδισε στο γήπεδο του Μακροχωρίου με 6-0.

Από κει και πέρα πέρασαν όλα τα φαβορί, με εξαίρεση τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος που στο γήπεδό του έχασε από τον ΠΑΟ Κουλούρας και αποκλείστηκε.

Την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση εκτός από την ΒΕΡΟΙΑ και την Κουλούρα στις οποίες αναφερθήκαμε πήραν επίσης η Νάουσα που επιβλήθηκε 2-1 εκτός έδρας της Χαρίεσσας, η Νίκη Αγκαθιάς που κέρδισε εκτός έδρας 2-0 το Παλαιοχώρι, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου σε βάρος της ΑΕ Σχοινά την οποία κέρδισε με 3-0 εκτός έδρας και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που στην έδρα του κατέβαλε τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας με 1-0.

 

Αναλυτικά τα χθεσινά αποτελέσματα των αγώνων κυπέλλου:

ΒΕΡΟΙΑ – Ν. Νικομήδεια      6-0

Αγκαθιά – Παλαιοχώρι   2-0

Τριπόταμος – Μακροχώρι      0-2

Χαρίεσσα – Νάουσα       1-2

Πλατύ – Κουλούρα 2-3

ΠΑΟΚ Αλ. - Αγ. Μαρίνα        1-0

Κλειδί – Τρίκαλα    2-4

Σχοινάς – Ροδοχώρι        0-3


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής