breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Άνδρας καταστρέφει ΑΤΜ, επειδή του… κράτησε την κάρτα!

Δεν μπόρεσε να ελέγξει τα νεύρα του ένας άντρας στην Κίνα, όταν ένα ΑΤΜ του κράτησε την κάρτα ανάληψής του, με αποτέλεσμα να χάσει την ψυχραιμία του και να καταστρέψει όχι ένα, αλλά τέσσερα ΑΤΜ.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα της Κίνας, ο άνδρας φέρεται να ήταν μεθυσμένος, πληκτρολόγησε λάθος κωδικούς και το μηχάνημα του κράτησε την κάρτα.

Τότε ο άνδρας νευριασμένος, αρπάζει τις γλάστρες της τράπεζας και τις πετάει με μανία πάνω στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης, ενώ από την καταστροφική του μανία δεν γλίτωσε ούτε ο διπλανός τηλεφωνικός θάλαμος.

Την επίθεση, που συνέβη στην πόλη Ξινγού, το Σάββατο(15/12), κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα της τράπεζας.

Πλέον ο άνδρας βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.

*****

Υποβρύχιο χριστουγεννιάτικο δέντρο στον «Τιτανικό της Μεσογείου»

Χριστουγεννιάτικα στολίστηκε το ναυάγιο Ζηνοβία στη Λάρνακα, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως ο «Τιτανικός της Μεσογείου». Σύμφωνα με την A.A.K. Larnaca Napa Sea Cruises, ιδιοκτήτρια εταιρεία του ναυαγίου, «φίλοι και λάτρεις των καταδύσεων συμμετείχαν σε εορταστική εκδήλωση, με στόχο το χριστουγεννιάτικο στολισμό του ναυαγίου. Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση πήραν μαζί τους και στολίδια για το στόλισμα του δέντρου, τα οποία ήταν μη τοξικά και μη διαλυτά».

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, όπως και ο στολισμός, μετά το πέρας της εκδήλωσης αποσύρθηκαν, διατηρώντας τον υποθαλάσσιο χώρο στην αρχική του κατάσταση, απαλλαγμένο από πλαστικά.

Το ναυάγιο Ζηνοβία βρίσκεται δύο ναυτικά μίλια από την ακτή Μακένζι της Λάρνακας. Το ναυάγιο αρχίζει από 18 μέτρα βάθος, μέχρι τον πάτο του βυθού, στα 42 μέτρα. Το ναυάγιο Ζηνοβία ήταν ένα σουηδικό οχηματαγωγό τύπου Ro-Ro, 173 μέτρων μήκος, 23 πλάτος και 13 ύψος. Τεχνολογικά ήταν εφοδιασμένο με τα καλύτερα συστήματα πλοήγησης. Το πλοίο βυθίστηκε, λόγω βλάβης στις αντλίες του, το καλοκαίρι του 1980.

*****

Αυτά είναι τα πιο αηδιαστικά φαγητά του κόσμου!

Ονομάζεται Mουσείο Aηδίας. Βρίσκεται στο Λος Άντζελες και εκεί εκτίθενται τα πιο αηδιαστικά φαγητά του κόσμου. Και κυριολεκτούμε.

Τα φαγητά που θα συναντήσει κανείς στο συγκεκριμένο μουσείο, μόνο με τη σκέψη σε ανακατεύουν. Τυρί με σκουλήκια, σούσι με σπέρμα ψαριού αλλά και κινέζικο κρασί με ποντίκια. Το Μουσείο Αηδίας παρουσιάζει πιάτα από όλο τον κόσμο, με σκοπό να σπάσει τα στερεότυπα και να βάλει στη συζήτηση τι είναι αηδιαστικό και τι όχι.

Αφού οι επισκέπτες του μουσείου δουν τα εκθέματα, περνούν σε ένα μίνι εστιατόριο, όπου οι τολμηροί δοκιμάζουν δείγματα των πιάτων, που εκτίθενται στο μουσείο. Ένα πιάτο με καρχαρία, που μυρίζει σαν πτώμα σε αποσύνθεση από την Ισλανδία, το περίφημο τυρί Casu Marzu από τη Σαρδηνία, που είναι γεμάτο με προνύμφες εντόμων, αλλά και η βρωμερή ρέγκα από τη Σουηδία. Φυσικά υπάρχουν και σκέτα έντομα, όπως οι τραγανοί γρύλοι από το Μεξικό.

Στην τιμή του εισιτηρίου για το μουσείο αηδίας συμπεριλαμβάνεται και μια σακούλα για εμετό. Το μουσείο θα είναι ανοικτό έως τις 17 Φεβρουαρίου.

*****

Τι είναι τυφλό, γυαλιστερό, χωρίς πόδια και ονομάζεται Τραμπ;

Μια πρώτη ματιά στη φωτογραφία οδηγεί στο συμπέρασμα πως το τυφλό αμφίβιο που κρύβει το κεφάλι του στην άμμο και ο Ντόναλντ Τραμπ μοιάζουν πολύ. Δεν είναι αυτός ο (μόνος) λόγος, που το πλάσμα πήρε το… όνομά του από τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Το αμφίβιο ονομάστηκε Ντόναλντ Τραμπ, γιατί (εκτός του ότι κρύβει το κεφάλι του στην άμμο όπως ο Αμερικανός πρόεδρος κάνει πως δεν… ακούει όσα δεν του αρέσουν) είναι τυφλό. Όπως «τυφλή» είναι και η πολιτική του προέδρου των ΗΠΑ απέναντι στην κλιματική αλλαγή. Είναι λοιπόν μια ονοματοδοσία σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Το μικρό, τυφλό, γυαλιστερό αμφίβιο χωρίς πόδια, ανακαλύφθηκε πρόσφατα. Έχει τη συνήθεια να θάβει το κεφάλι του στην άμμο. Το μήκους δέκα εκατοστών Dermophis donaldtrumpi ανακαλύφθηκε στον Παναμά και βαφτίστηκε… Ντόναλντ Τραμπ από τον επικεφαλής της εταιρείας EnviroBuild Αϊντάν Μπελ.

Ο Μπελ πλήρωσε 25.000 δολάρια σε δημοπρασία, για να έχει το προνόμιο να είναι νονός. Η δημοπρασία έγινε, για να μαζευτούν χρήματα για την οργάνωση Rainforest Trust υπέρ της προστασίας των τροπικών δασών της βροχής.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η οποία κατασκευάζει αειφόρα υλικά δόμησης, θέλει με αυτό τον τρόπο να αναδείξει την απειλή της κλιματικής αλλαγής. Οι επιστήμονες που ανακάλυψαν το αμφίβιο, συμφώνησαν να του δώσουν το όνομα «Ντόναλντ Τραμπ», όταν κάνουν τη σχετική επιστημονική δημοσίευση.

«Το εν λόγω αμφίβιο είναι ιδιαίτερα ευάλωτο στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και συνεπώς κινδυνεύει να εξαφανιστεί εξαιτίας των κλιματικών πολιτικών του συνονόματού του. Θάβοντας το κεφάλι του κάτω από το έδαφος, βοηθά το Ντόναλντ Τραμπ να αποφεύγει την επιστημονική συναίνεση για την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή» δήλωσε ο Μπελ, σύμφωνα με το BBC και τον Guardian.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υποστηρίζει τη βιομηχανία ορυκτών καυσίμων και κατηγορεί τους επιστήμονες για «πολιτική ατζέντα» στα θέματα του κλίματος, έχοντας εκφράσει συχνά αμφιβολίες κατά πόσο όντως οι άνθρωποι ευθύνονται για την άνοδο της θερμοκρασίας στη Γη. Μεταξύ άλλων έχει πει: «Δεν αρνούμαι την κλιματική αλλαγή, αλλά οι θερμοκρασίες μπορεί κάλλιστα να υποχωρήσουν ξανά στο μέλλον».

Πρόσφατα, σχολίασε «δεν την πιστεύω» για μια νέα έκθεση της δικής του κυβέρνησης, που συμπεραίνει ότι η κλιματική αλλαγή μπορεί να κοστίσει στις ΗΠΑ εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο και να βλάψει την υγεία των κατοίκων της.


Υποβρύχιο χριστουγεννιάτικο δέντρο στον «Τιτανικό της Μεσογείου»
Αυτά είναι τα πιο αηδιαστικά φαγητά του κόσμου!
Τι είναι τυφλό, γυαλιστερό, χωρίς πόδια και ονομάζεται Τραμπ;

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής