breaking news Νέο

Την υποψηφιότητά του για το δημαρχιακό θώκο της Βέροιας ανακοίνωσε ο Α. Μαρκούλης

Την υποψηφιότητά του για το δημαρχιακό θώκο της Βέροιας ανακοίνωσε ο Α. Μαρκούλης

Την υποψηφιότητά του για το δημαρχιακό θώκο της Βέροιας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊου του 2019 ανακοίνωσε ο Αντώνης Μαρκούλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης, στο καφέ «Beluga».

«Θεωρώ μεγάλη τιμή, αλλά και μεγάλο βάρος ευθύνης, το ότι το πρόσωπό μου θα ηγηθεί ενός σχήματος με σύγκλιση «χώρων» και από κοινού κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Τους ευχαριστώ όλους, το εκλαμβάνω ως πρώτος μεταξύ ίσων και δεσμεύομαι να τιμήσω μέχρι κεραίας την εμπιστοσύνη τους», ανέφερε αρχικά ο κ. Μαρκούλης, περιστοιχιζόμενος στη συνέντευξη τύπου από τον Αντώνη Τολιόπουλο των «Πολιτών σε Δράση», τη δημοτική σύμβουλο Πετρούλα Παπαδίνα και το συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Κωστόπουλο.

Μιλώντας για το πρόγραμμα του συνδυασμού του, παρουσίασε αυτό ως καινοτόμο, που θα αποτελείται από δύο τομείς, τον άμεσο και το μακροπρόθεσμο. Ο άμεσος, όπως είπε, θα αναφέρεται στην ολοκλήρωση έργων στην τετραετία και ο μακροπρόθεσμος θα βάλει τις βάσεις για έργα μεγάλα μεν, αλλά ολοκληρώσιμα σε βάθος χρόνου.

Κατόπιν παρουσίασε μία ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού του, οι οποίοι είναι: Κώστας Βογιατζόγλου, Αντώνης Μαργαριτόπουλος, Κατερίνα Μορφίδου, Σαράντης Πήττας, Αλεξάνδρα Σκούρα, Κώστας Τροχόπουλος, Αντώνης Τσιάρας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής