breaking news Νέο

Στη Βέροια του 2018

  • Στη Βέροια του 2018
  • Στη Βέροια του 2018

Πηγαίνοντας προς το ΙΚΑ αντιμετώπισα ένα θλιβερό θέαμα και αναρωτήθηκα μέχρι που θα καταλήξει η απέραντη ξεφτίλα μας, που σαν ένα απέραντο νέφος μας έχει τυλίξει όλους και δεν αντιλαμβανόμαστε πόσο χαμηλά πέσαμε ή μάλλον καταντήσαμε.

Διότι τέτοιες σκηνές συναντά κανείς  στις υποανάπτυκτες χώρες της Ασίας και της Αφρικής και όχι στην Ευρωπαϊκή Ελλάδα του 2018.

Το θέμα με τα σκυλιά έχει αναδειχθεί σαν ένα τεράστιο πρόβλημα για την πόλη μας, στο οποίο όμως δεν δίνεται κάποια λύση.

Και όπως συμβαίνει πάντα στην Ελλάδα της νωχέλειας, του δεν βαριέσαι, της αδιαφορίας, όλοι περιμένουν να καταλαγιάσει ο θόρυβος και μετά…. το απόλυτο τίποτε.

Η απόλυτη αδιαφορία.

Κάτι σπασμωδικές κινήσεις ότι δήθεν ενδιαφερόμαστε για τη λύση του προβλήματος, αποτελούν στάχτη στα μάτια αυτών που αγωνιούν και που ενδιαφέρονται για το καλό της πόλης, για το καλό όλων μας.

Λύση δεν βλέπουμε.

Η λύση που προτείνουν οι κάτοικοι αυτής της πολυκατοικίας μας γυρίζει χρόνια πολλά πίσω,  αλλά όπως και να το κάνουμε είναι η μοναδική πρόταση στην Ελλάδα του 2018.

Αντάξιά μας !!!

Μην πετάτε τα σκυλιά στους δρόμους, αλλά μαζέψτε όλα τα χαρτόνια από τους σκουπιδοτενεκέδες και αντί να τα τοποθετήσετε στα μπαλκόνια σας, βάλτε τα στις εισόδους των πολυκατοικιών σας μαζί με τα αδέσποτα σκυλιά, αδιαφορώντας για τη στοιχειώδη υγιεινή και καλαισθησία.

Το ερώτημα είναι, τι κάνουν οι αρμόδιες αρχές; Απειλεί την υγεία μας; Το θλιβερό αυτό φαινόμενο βρήκε μιμητές και 50 βήματα πιο κάτω, αυτήν τη φορά όμως πάνω στο πεζοδρόμιο.

Εύγε μας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής