breaking news Νέο

Ομόφωνες όλες οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας, συζητήθηκαν 9 τακτικά και 3 έκτακτα θέματα

Ομόφωνες όλες οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας, συζητήθηκαν 9 τακτικά και 3 έκτακτα θέματα

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, στις 11 το πρωί, στο γραφείο του αντιδημάρχου Οικονομικών Στέλιου Ασλάνογλου. Στην ημερήσια διάταξη υπήρχαν 9 θέματα συζήτησης και τέθηκαν και 3 έκτακτα θέματα, οι δε αποφάσεις που ελήφθησαν σ' όλα τα θέματα που συζητήθηκαν, υπήρξαν ομόφωνες.

 

Τα τακτικά θέματα...

Σ' ό,τι αφορά στα τακτικά θέματα, αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων :

-Η έγκριση Έκθεσης Πεπραγμένων και Διαχειριστικού Απολογισμού Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Βέροιας για το χρονικό διάστημα από 01/05/2018 έως 30/10/2018.

-Η έγκριση του 1ου πρακτικού διαγωνισμού της μελέτης «Μελέτη επίλυσης φαινομένων αστάθειας και ολίσθησης του ταμιευτήρα Χαράδρας».

-Η έγκριση πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του έργου (ο Ζαρκάδας Απόστολος του Νικολάου, με ποσοστό έκπτωσης 52,79% και συμβατικό ποσό 95.833,46 € - χωρίς ΦΠΑ) «Αγροτική οδοποιϊα στο αγρόκτημα Αγίου Γεωργίου του Δήμου Βέροιας».

-Η έγκριση 1ου Πρακτικού του Ηλεκτρικού Τακτικού Διαγωνισμού για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του έργου (η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΤΕΒΕ», με ποσοστό έκπτωσης 55,08% και συμβατικό ποσό 157.683,41 € - χωρίς ΦΠΑ) «Αγροτική οδοποιϊα στο Αγρόκτημα Μαυροδενδρίου – Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας».

 

... και τα έκτακτα θέματα

Αναφορικά, τώρα, με τα έκτακτα θέματα, αποφασίστηκαν :

-Η έγκριση πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του έργου «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Φυτειάς» (η εταιρεία ΠΑΣΙΔΗΣ Α και ΣΙΑ ΕΕ, με ποσοστό έκπτωσης 20,00%).

-Η έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών για την «Προμήθεια αυτοματοποιημένου συστήματος μίσθωσης ποδηλάτων Δήμου Βέροιας» (εκτιμώμενης αξίας 69.040,00 €).

-Η έγκριση μελέτης, τρόπου ανάθεσης και καθορισμός όρων της πρόσκλησης της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση σύμφωνα με το άρθρο 32 του Ν.4412/2016 για την «Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση φωτεινής σηματοδότησης του κόμβου Κύπρου μετά από βλάβη».

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής