breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Άγιος Βασίλης : «Κάποια παιχνίδια δεν θα παραδοθούν»

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει, από τη στιγμή που ο Άγιος Βασίλης παραδέχθηκε ότι φέτος κάποια παιχνίδια δεν θα είναι έτοιμα να παραδοθούν. Σε βίντεο που τραβήχτηκε σε ένα από τα εργοστάσιά του στο Βόρειο Πόλο, ο Άγιος Βασίλης κατηγορεί τα ξωτικά του για το πρόβλημα που έχει προκύψει. «Φοβάμαι ότι φέτος έχει υπάρξει μια μικρή αποτυχία στην παραγωγή, λόγω των πολλών συνεχιζόμενων ζητημάτων που αφορούν τα πιο άτακτα ξωτικά μου. Ως εκ τούτου, κάποια παιχνίδια δεν θα είναι έτοιμα εγκαίρως για παράδοση, την παραμονή των Χριστουγέννων».

Και συνέχισε, αναφερόμενος στα ξωτικά του : «Έχω δει μερικές φωτογραφίες με το τι έχουν κάνει και ειλικρινά ντρέπομαι για τη συμπεριφορά τους».

Από την πλευρά του, το ξωτικό Σιμόν έδωσε τη δική του εκδοχή : «Ίσως περάσαμε λίγο χρόνο παραπάνω στα σαλόνια των ανθρώπων, ενώ έπρεπε να κάνουμε παιχνίδια. Αλλά ειλικρινά, μπορείς να μας κατηγορείς; Πληρωνόμαστε μόνο σε γλυκά, δεν έχουμε συνδικαλιστική εκπροσώπηση και κάνουμε διάλειμμα για τουαλέτα κάθε πέντε ώρες».

*****

O Άη Βασίλης έρχεται με… 4x4!

Άναυδοι έμειναν όσοι αντίκρισαν το...«χριστουγεννιάτικο» 4x4 στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ένα αγροτικό αυτοκίνητο ήταν στολισμένο από πάνω μέχρι κάτω, περιμετρικά και γεμάτο στην καρότσα με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια!

Το 4x4 απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό να κινείται στο κέντρο της πόλης και να προκαλεί χαμό στο πέρασμά του. Μάλιστα ο οδηγός δεν έμεινε μόνο στα λαμπάκια, καθώς τέτοιο... κορυφαίο «χριστουγεννιάτικο» αγροτικό δεν μπορούσε να το οδηγεί όποιος κι όποιος, αλλά ο ίδιος ο Άη Βασίλης!

*****

Παντρεύτηκε ένα φάντασμα, αλλά πήρε διαζύγιο!

Μια 46χρονη γυναίκα παντρεύτηκε το φάντασμα ενός πειρατή από την Αϊτή, όμως προτού προλάβει το «ζευγάρι» να κλείσει χρόνο, παίρνει διαζύγιο, στην Ιρλανδία.

Η 46χρονη Amanda Teague σύμφωνα με την Irish Post, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στο κατάστρωμα βάρκας σε διεθνή ύδατα, ανοικτά των ιρλανδικών ακτών, όμως σοκ… προκάλεσε η αναπάντεχη είδηση του διαζυγίου.

Η ίδια ανακοίνωσε μέσω twitter την απρόσμενη είδηση του χωρισμού σε ανάρτηση που έγραφε, «αισθάνομαι ότι πρέπει να σας ενημερώσω πως ο γάμος μας έληξε. Θα εξηγήσω σε όλους τους λόγους στη συνέχεια. Προς το παρόν αυτό που θέλω να πω είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, όταν ασχολείστε με την πνευματικότητα. Δεν είναι παιχνίδι».

Σύμφωνα με τις θεωρίες, ο Τζακ λέγεται ότι εκτελέστηκε για κλοπή στην ανοικτή θάλασσα κατά τη δεκαετία του 1700.

Η Amanda, η οποία είναι φαν της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής» είχε ξοδέψει στο παρελθόν 4.000 λίρες, για να μοιάσει με το χαρακτήρα του Τζόνι Ντεπ, Κάπτεν Τζακ Σπάροου.

*****

Ξόδεψε 33.000 λίρες, για να μοιάσει στο Beckham!

Πολλοί άνθρωποι έχουν ως πρότυπο διάφορους celebrities και θέλουν να τους μοιάσουν και καταφεύγουν σε πλαστικές επεμβάσεις, για να πετύχουν το σκοπό τους.

O 22χρονος, Jack Johnson, ή αλλιώς Jack Beckham, όπως θέλει να αποκαλείται, έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις, με σκοπό να μοιάσει στο μεγάλο αστέρα του διεθνούς ποδοσφαίρου, David Beckham. Μύτη, χείλη, βλέφαρα και πηγούνι έχουν «πειραχτεί» και ο ίδιος δηλώνει πως δε θα σταματήσει, μέχρι να πετύχει το στόχο του.

Ο 22χρονος έχασε το σπίτι σε φωτιά και πλέον κοιμάται σε καναπέδες φίλων και συγγενών, ενώ δε σκέφτεται ούτε λεπτό τις αλλαγές που θέλει να κάνει. Θέλει να συνεχίσει να προσπαθεί να μοιάζει με τον ποδοσφαιριστή και παρόλο που δεν έχει την καλύτερη οικονομική κατάσταση, δε σκέφτεται να κάνει άλλα πράγματα.

Μάλιστα, φροντίζει να φοράει τα ίδια ρούχα με το Beckham και αντιγράφει τους τρόπους του!

*****

Ντόλαντ Τραμπ πλέον και σε… πιγκάλ!

Μια νέα τάση κάνει θραύση αυτόν τον καιρό στα πιγκάλ… και έχει τη μορφή του γνωστού πλανητάρχη Ντόναλτ Τραμπ.

Φαίνεται πως ο Αμερικανός πρόεδρος αποτελεί πλέον μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης για όσους θέλουν να διακωμωδήσουν το χαρακτήρα του είτε να γελοιοποιήσουν, ακόμη μια φορά, την εμφάνισή του.

Το αστείο βουρτσάκι, που αποτελεί μια από τις πιο εύστοχες μικρογραφίες του Τραμπ, διατίθεται στο etsy.com και έχει γίνει ήδη ανάρπαστο με το σύνθημα : «Κάντε την τουαλέτα σας σπουδαία ξανά! Κανένας πρόεδρος δεν είχε βουρτσάκι τουαλέτας σαν το δικό μου βουρτσάκι τουαλέτας»!


Άγιος Βασίλης : «Κάποια παιχνίδια δεν θα παραδοθούν»
O Άη Βασίλης έρχεται με… 4x4!
Παντρεύτηκε ένα φάντασμα, αλλά πήρε διαζύγιο!
Ξόδεψε 33.000 λίρες, για να μοιάσει στο Beckham!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής