breaking news Νέο

Με επιτυχία και φέτος η Γιορτή της Τσιγαρίδας στην πλατεία της Συκιάς Ημαθίας

Με επιτυχία και φέτος η Γιορτή της Τσιγαρίδας στην πλατεία της Συκιάς Ημαθίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στις 26 Δεκεμβρίου, στην πλατεία της Συκιάς Ημαθίας, η Γιορτή της Τσιγαρίδας. Η γιορτή, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκιάς, αποτελεί πλέον θεσμό και κάθε χρόνο προσελκύει αρκετό κόσμο από όλη σχεδόν την Ημαθία. 

Στην εκδήλωση υπήρχε τσιγαρίδα, άφθονο κρασί ,τσίπουρο και κρεατικά, ενώ το κέφι και ο χορός κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα κάτω από τους ήχους της παραδοσιακής ορχήστρας του Δημήτρη Ψαθά. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, ενώ παρών ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Καλαϊτζίδης Κων/νος, η περιφερειακός σύμβουλος Καρατζιούλα Νίκη, ο Δήμαρχος Βέροιας Βοργιαζίδης Κων/νος, οι αντιδήμαρχοι Παπαδόπουλος Βασίλης και Ασλάνογλου Στυλιανός, ο πρόεδρος της ΚΑΠΑ Διαμάντης Στέργιος, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Τέτος Θεόδωρος, Παπαγιάννης και Γουλτίδης. Επίσης παραβρέθηκε και ο πολιτευτής της Ν.Δ.  Μπαρτζώκας Τάσος.

 Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Ζιάκας ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η γιορτή.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής