breaking news Νέο

Απέκτησε τον 22χρονο Γιώργο Μπλέτσα η ΠΑΕ Βέροια

Απέκτησε τον 22χρονο Γιώργο Μπλέτσα η ΠΑΕ Βέροια

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε η ΒΕΡΟΙΑ προσθέτοντας έτσι έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της.

Ο Γιώργος Μπλέτσας γεννήθηκε στις 2 Μαϊου του 1995.

Είναι δηλαδή 22 ετών και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή (στον άξονα). Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα ενω στο πρωτάθλημα της Football League έχει ξαναπαίξει με την φανέλα της Ζακύνθου την περίοδο 2014-2015. Σε ηλικία δηλαδή 19 ετών. Με την ομάδα της Ζακύνθου αγωνίστηκε σε 18 αγώνες στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και πέτυχε 3 γκολ.

Από την Ζάκυνθο μετακομισε στην Νέα Σμύρνη και στον Πανιώνιο με τον οποίο έχει μια συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League ενω την περσινή περίοδο βρέθηκε στον Ηρακλή, στον οποίο έμεινε ένα χρόνο και είχε επίσης μια συμμετοχή σε αγώνα κυπέλλου.

Ο Μπλέτσας έχει φορέσει και την φανέλα της Καλαμάτας στην Γ’ Εθνική κάνει χρήση του δικαιώματος που έχουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που έμειναν ελεύθεροι μέχρι τις 31 Αυγούστου και μπορούν να βρουν ομάδα μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά την προετοιμασία αυτή συνεχίζεται καθημερινά σε εντατικούς ρυθμούς. Την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν πρωϊ και απόγευμα ενω χθες Τετάρτη το πρόγραμμα περιλάμβανε μια προπόνηση.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου η ΒΕΡΟΙΑ έχει προγραμματίσει ένα ακόμη φιλικό με αντίπαλο τον Μακεδονικό που τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Μακεδονικού (Νεάπολη Θεσσαλονίκης).

 

ΟΙ ΓΚΑΝΕΖΟΙ

Οσον αφορά τους δυο νεαρούς Γκανέζους που εδώ και έξι περίπου ημέρες βρίσκονται στην Βέροια και περιμένουν την μπλε καρτα για να ενταχθούν στην δύναμη της ομάδας, ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αφού το πρωτάθλημα στη χώρα τους στο οποίο συμμετείχαν με την ομάδα τους την Vision FC (Β’ Εθνική της Γκάνας) ολοκληρώθηκε πρόσφατα και χρειάζονται χρόνο ξεκούρασης για να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής