breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Πιτσιρικάς κάλεσε την Αστυνομία, γιατί δεν του άρεσαν τα δώρα του Άη Βασίλη

Ένα παιδί, που δεν έμεινε ικανοποιημένο από τα δώρα του για τα Χριστούγεννα, προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας σε μια μικρή πόλη της Γερμανίας. O 9χρονος,  που ζει στο Τσέτελ, κοντά στη Βόρεια Θάλασσα, εκτός εαυτού, σχημάτισε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της αστυνομίας, για να παραπονεθεί ότι δεν πήρε τα δώρα που ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη. 

«Οι αστυνομικοί έφθασαν και βρήκαν ένα μικρό αγόρι πολύ οργισμένο», εξήγησε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, τον οποίο επικαλείται η εφημερίδα Nordwest Zeitung.

Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η 25η Δεκεμβρίου ήταν μια πολύ ήρεμη ημέρα, οι αστυνομικοί αποφάσισαν τότε να παίξουν το παιχνίδι : εξέταση του αρχικού καταλόγου, σύγκριση με τα δώρα που έλαβε τελικά ο μικρός και διαμεσολάβηση της οικογένειας.

Κατάφεραν έτσι να διευθετήσουν τη διαμάχη, εξηγώντας στο παιδί πως ο Άγιος Βασίλης είχε πιθανότατα μπερδέψει την παραγγελία του με αυτήν ενός άλλου παιδιού.

Πάντως, το αστυνομικό τμήμα του Όλντενμπουργκ, με το οποίο επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο, δεν θέλησε να αποκαλύψει το περιεχόμενο του καταλόγου των δώρων, που είχε ζητήσει το παιδί από τον Άγιο Βασίλη.

*****

Πάντρεψαν μεταξύ τους δίδυμα αδέλφια 6 ετών!

Παγκόσμια αίσθηση και αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι δύο εξάχρονα δίδυμα, ο Γκιτάρ και η Κίουι, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με απόφαση των γονιών τους, οι οποίοι πιστεύουν ότι τα παιδιά τους σε προηγούμενη ζωή υπήρξαν …εραστές και ότι είναι κάρμα, που γεννήθηκαν μαζί!

Οι βουδιστές πιστεύουν πως, όταν τα δίδυμα είναι διαφορετικού φύλου, έχουν «κάρμα» από σχέσεις σε μια προηγούμενη ζωή, οπότε γεννήθηκαν ξανά μαζί, επειδή το «χρέος» τους δεν έχει τακτοποιηθεί. Σύμφωνα με αυτήν τη δοξασία, αν δεν παντρευτούν το συντομότερο δυνατόν, όταν μεγαλώσουν αρκετά, τότε θα έχουν κακοτυχία στο μέλλον.

Οι γονείς των διδύμων ετοίμασαν μια λαμπερή και πανάκριβη γαμήλια τελετή για τα παιδιά τους σε ένα προάστιο της Μπανγκόκ. Στο γάμο ήταν καλεσμένοι δεκάδες φίλοι, γείτονες και συγγενείς της οικογένειας, όπως γράφει η «Daily Mail». 

«Πιστεύουμε πως τα δυο τους υπήρξαν ζευγάρι σε μια προηγούμενη ζωή, για αυτό κάναμε και το γάμο. Είναι κάτι που έχουμε κληρονομήσει από τους αρχαίους προγόνους μας. Πρέπει να κάνουμε ένα γάμο για τα δίδυμα ως λύση σε όλα τα προβλήματα που είχαν, πριν ξαναγεννηθούν. Αν παντρευτούν, θα έχουν υγεία και καλοτυχία στη ζωή τους», δήλωσε ο πατέρας των παιδιών.

Στην παραδοσιακή τελετή, που ξεκίνησε με πομπή στο δρόμο, ακολούθησε ένα «παιχνίδι», στο οποίο ο γαμπρός κλήθηκε να περάσει από εννέα «πύλες», πριν συναντήσει τη νύφη.

Στη συνέχεια έπρεπε να πληρώσει 200.000 μπατ σε μετρητά και χρυσό αξίας περίπου 1.000 δολαρίων, πριν την πάρει. 

Οι οικογενειακές φωτογραφίες, που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, δείχνουν τα  παιδάκια  μέσα στον πλούτο, να αγκαλιάζονται και να περνούν βέρες.

*****

Κέρδισε πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά… δεν τα θέλει!

Ένα νέο πολυεκατομμυριούχο αναζητούν οι Αμερικανοί, καθώς η χθεσινοβραδινή κλήρωση του λαχείου Mega Millions προσέφερε πάνω από 300 εκατ. δολάρια, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο τζακ-ποτ στην ιστορία της λοταρίας.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι 2, 8, 42, 43, 50 και το Mega ball (τζόκερ) το 6. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί, αν υπάρχουν τυχεροί λαχνοί.

Το ποσό είχε ανέβει στα 321 εκατ. δολάρια ύστερα από εννέα συναπτές εβδομάδες κληρώσεων χωρίς νικητές. Σε συνδυασμό με το τζακ-ποτ Powerball, ύψους 294 εκατ. δολαρίων, που κληρώνει σήμερα, τα φετινά Χριστούγεννα μπορεί να μοιράσουν κέρδη πάνω από 600 εκατ. δολάρια στις ΗΠΑ.

Η κλήρωση του λαχείου Mega Millions, που μεταδόθηκε τηλεοπτικά και ήταν η πέμπτη που έχει γίνει ανήμερα τα Χριστούγεννα στην ιστορία της συγκεκριμένης λοταρίας, πραγματοποιήθηκε στις 23:00 το βράδυ (τοπική ώρα).

Το Mega Millions είναι μια αμερικανική λοταρία, που παίζεται σε 44 Πολιτείες, στην ομοσπονδιακή πρωτεύουσα Ουάσινγκτον και στις αμερικανικές Παρθένες Νήσους.

Το μεγαλύτερο ποσό που έχει μοιράσει ποτέ το λαχείο Mega Millions – 1,537 δισεκ. δολάρια – κατοχυρώθηκε σε έναν μόνο τυχερό λαχνό στην κλήρωση της 23ης Οκτωβρίου.

Ο λαχνός πουλήθηκε στη Νότια Καρολίνα, σε κάποιον που ακόμα δεν έχει εμφανιστεί, για να παραλάβει τα χρήματα, σύμφωνα με τη λοταρία Mega Millions.

*****

Θύμα απαγωγής αφέθηκε ελεύθερη μετά από 32 χρόνια!

Μια Αργεντινή η οποία είχε απαχθεί πριν από 32 χρόνια, όταν ήταν ακόμη 13 ετών, εντοπίστηκε στη Βολιβία, κατόπιν έρευνας που διενήργησαν από κοινού οι αρχές των δύο κρατών, ανακοίνωσε η αργεντίνικη χωροφυλακή.

Η 45χρονη γυναίκα είχε πέσει θύμα ενός δικτύου εμπορίας ανθρώπων, διευκρίνισε η χωροφυλακή σε ανακοίνωσή της.

Κατόπιν αιτήματος των δικαστικών αρχών της Αργεντινής, ειδική μονάδα δίωξης εγκλήματος της αστυνομίας της Βολιβίας συγκέντρωνε τους τελευταίους μήνες αποδεικτικά στοιχεία για την αγνοούμενη στο Μπερμέχο, μια μικρή πόλη στον απομακρυσμένο νότο της χώρας.

Με απόφαση της βολιβιανής δικαιοσύνης, αστυνομικοί επενέβησαν και απελευθέρωσαν τη σαρανταπεντάχρονη γυναίκα και το γιο της.

Συνοδευόμενη από το παιδί της, μεταφέρθηκε στη Μαρ δελ Πλάτα, την πόλη από όπου κατάγεται, 400 χιλιόμετρα νότια του Μπουένος Άιρες, όπου ξαναβρέθηκε με την οικογένειά της, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

*****

Συνοδοί τραυματία ήθελαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για…ταξί!

Στο πρώην «Ξενία» στην περιοχή του Καρτερού κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου το πλήρωμα να παράσχει τις πρώτες βοήθειες σε τραυματισμένο άνδρα. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί και όπως προέκυψε εκ του αποτελέσματος, δεν ήταν περιστατικό ρουτίνας, καθώς οι διασώστες βρήκαν το μπελά τους …

Όταν το πλήρωμα οδήγησε τον τραυματία, ένα Ρομά, στο εσωτερικό του οχήματος, έσπευσαν και οι φίλοι του, που ήθελαν επίσης να επιβιβαστούν στο ασθενοφόρο, με αποτέλεσμα να υπάρξει φραστική ένταση, που κατέληξε σε ύβρεις που εκτοξεύονταν από την πλευρά του τραυματισμένου άνδρα και των … πολυάριθμων συνοδών του.

Εν τέλει, ο Ρομά οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου επιλήφθηκαν οι αστυνομικοί, που είχαν ειδοποιηθεί στο μεταξύ, για να κατευναστεί η ένταση που επικρατούσε.


Πάντρεψαν μεταξύ τους δίδυμα αδέλφια 6 ετών!
Κέρδισε πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά… δεν τα θέλει!
Θύμα απαγωγής αφέθηκε ελεύθερη μετά από 32 χρόνια!
Συνοδοί τραυματία ήθελαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για…ταξί!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής