breaking news Νέο

Γιάννης Παπαγιάννης : «Το 2019 να ανατρέψουμε το κατεστημένο, έχουμε το δικαίωμα για μια νέα Βέροια!»

Γιάννης Παπαγιάννης : «Το 2019 να ανατρέψουμε το κατεστημένο, έχουμε το δικαίωμα για μια νέα Βέροια!»

Κοντά στους συνδημότες του πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης. Συνοδευόμενος από πολυάριθμη ομάδα υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα για νέα Βέροια» ο κ. Παπαγιάννης έκανε τη χριστουγεννιάτικη βόλτα στο κέντρο της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και να ανταλλάξει ευχές με τους δημότες.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαγιάννης επισκέφθηκε πολλές τοπικές κοινότητες τιμώντας τις εορταστικές εκδηλώσεις και τα έθιμα των ημερών, στη Βεργίνα, στην Αγία Βαρβάρα, στο Μακροχώρι, στη Συκιά, στα Παλατίτσια κ.α., όπου και άκουσε τα παράπονα των πολιτών για την εγκατάλειψη των κοινοτήτων από τη δημοτική αρχή.

Στο μήνυμα του για την έλευση του Νέου Έτους ο κ. Παπαγιάννης υπογραμμίζει τα εξής:

«Εύχομαι ολόψυχα σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία, ευημερία, να πετύχουμε ο καθένας προσωπικά τους στόχους που έχει θέσει. Το 2019 θέλουμε να είναι έτος επανεκκίνησης για το Δήμο της Βέροιας. Η χρονιά όπου θα πετύχουμε όλοι μαζί την ανατροπή του κατεστημένου, του συστήματος που καταδίκασε τη Βέροια στην εσωστρέφεια, στη μιζέρια και στην υπανάπτυξη. Μπορούμε, ξέρουμε τον τρόπο, να τα καταφέρουμε καλύτερα. Με καθαρά χέρια, χωρίς δεσμεύσεις και αγκυλώσεις, θα αγωνιστούμε για να καταστήσουμε τη Βέροια μια σύγχρονη περιφερειακή μητρόπολη, αξιοποιώντας την τεράστια δυναμική της.

Το 2019 η μαύρη σελίδα κλείνει και ανοίγει ένα νέο, ελπιδοφόρο κεφάλαιο για αυτό τον ευλογημένο τόπο που λατρεύουμε. Με τη βοήθεια του Θεού, θα τα καταφέρουμε. Χρόνια πολλά, καλή Χρονιά σε όλους!»

 

Dr. Ιωάννης Μεν. Παπαγιάννης, LL. M.

Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω και Συμβουλίω Επικρατείας

Επ. Καθηγητής Πανεπιστημίου

www.dr-papagiannis.gr


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής