breaking news Νέο

Μικρές ειδήσεις από την Γ’ Εθνική

Μικρές ειδήσεις από την Γ’ Εθνική

Τέσσερις τουλάχιστον μεταγραφές ετοιμάζει ο ΑΣ Γιαννιτσών ενω όσον αφορά το σημερινό έμψυχο υλικό μετά τις αποχωρήσεις του Πετράϊ, του Καραγιάννη (κατέληξε όπως είναι γνωστό στη Νάουσα) και του Παπασυμεών έπονται και άλλες εκκαθαρίσεις.

Μεταγραφική ενίσχυση ετοιμάζουν και στο Μακεδονικό Θεσσαλονίκης με τον προπονητή του Λεωνίδα Μπίλη μάλιστα να δοκιμάζει δυο Σκοπιανούς ποδοσφαιριστές.

Ο Ιάσων Παπαδημητρίου του Εδεσσαϊκού είναι αυτή την στιγμή ο πρώτος σκορερ του 2ου ομίλου με 9 τέρματα.

Ενα γκολ λιγότερο, οκτώ, έχουν πετύχει ο Σάκης Κανούλας (Βέροια) και ο Ρωμαίο του Μελιτέα Μελίτης.

Τα περισσότερα πέναλτι στον 2ο όμιλο εχει κερδίσει ένας ουραγός του βαθμολογικού πίμακα ο Ερμής Αμυνταίου. Συγκεκριμένα η ομάδα του Αμυνταίου έχει κερδίσει 5 πέναλτι ενω τρία κέρδισε ο Αλμωπός Αριδαίας που βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

Στο τελευταίο για το 2018 φιλικό του παιχνίδι ο Μακεδονικός Θεσσαλονίκης γνώρισε την ήττα από την Ακαδημία του Μ. Αλεξάνδρου Κιλκίς με 2-1. Με τους πράσινους της Θεσσαλονίκης που προηγήθηκαν στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με 1-0 αγωνίστηκαν και δυο Σκοπιανοί ποδοσφαιριστές δίχως πάντως να καταφέρουν να πείσουν τον Λεωνίδα Μπίλη.

Το επόμενο ποδοσφαιρικό του βήμα πραγματοποίησε ο 27χρονος ακραίος αμυντικος της ΠΑΕ Λαγκαδά Ανέστης Χατζηλιάδης καθώς επέστρεψε στο πρωτάθλημα της Football League με τα χρώματα του Ηρόδοτου Κρήτης.

Σε αναζήτηση τριων ποδοσφαιριστών σε συγκεκριμένες θέσεις βρίσκεται ο ΠΟ Τρίγλιας. Συγκεκριμένα στην Τρίγλια αναζητούν έναν στοπερ, έναν αμυντικό μέσο και έναν περιφερειακό επιθετικό ενω βρίσκονται “υπο ατμόν” ο Σπάσιτς και ο Χότζα με την απαραίτητη προϋποθεση ότι θα βρεθούν ισάξιοι αντικαταστάτες τους.

Στη Γερμανία ήδη βρίσκεται ο Καραντασιάδης καθώς ελυσε τη συνεργασία του με τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής