breaking news Νέο

Τρεις προσθήκες η Αγκαθιά

Τρεις προσθήκες η Αγκαθιά

Η Νίκη Αγκαθιάς που αποχαιρέτησε το 2018 με φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (έληξε ισόπαλο) πραγματοποίησε τρεις μεταγραφές. Συγκεκριμένα οι νεοφώτιστοι στην Γ’ Εθνική απέκτησαν τον Γρηγόρη Κασαπίδη, τον Μιχάλη Πατσιαβούρα και τον Χρήστο Προβατίδη.

Ο Μιχάλης Πατσαβούρας που είναι 22 ετών όπως είναι γνωστό αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας και έμεινε ελεύθερος απο την Βέροια ενω την περσινή χρονιά αγωνίζονταν υπο μορφή δανεισμού στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων.

Το καλοκαίρι επέστρεψε στην Βέροια δίχως όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής με αποτέλεσμα να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ και το τελευταίο διάστημα να γυμνάζεται με την Αγκαθιά στην οποία τελικά και κατέληξε.

Ο Γρηγόρης Κασαπίδης είναι 21 ετών και αγωνίζεται επίσης στα άκρα της άμυνας. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε από τον Καμπανιακό στον οποίο αγωνίζονταν στην Ερμιονίδα στην οποία επίσης δεν κατάφερε να μακροημερεύσει ενω έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Ο Χρήστος Προβατίδης είναι 25 ετών επιθετικός και το προηγούμενο διάστημα αγωνίζονταν στον ΠΑΟ Κουφαλίων με τον οποίο πριν λίγο καιρό έλυσε τη συνεργασία του.

Την περσινή περιοδο ο Προβατίδης αγωνίζονταν με τα χρώματα του Καμπανιακού ενω έχει θητεύσει και στα τμηματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Η Αγκαθιά τις επομενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει τουλάχιστον δυο ακόμη προσθήκες σε θέσεις που ο προπονητής της Σταύρος Κωστογλίδης έχει εντοπίσει κενό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής