breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ : Επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς

ΒΕΡΟΙΑ : Επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς

Επέστρεψαν σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς από χθες Τετάρτη 2 Ιανουαρίου οι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ, όπως βέβαια και στο σύνολο τους σχεδόν οι παίκτες των ελληνικών ομάδων για να προετοιμαστουν πλεον για το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι του 2019 που για άλλους είναι στο τέλος της εβδομάδας που διανύουμε και για άλλους (τις ΠΑΕ της Super League) το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η ΒΕΡΟΙΑ όπως είχαμε αναφέρει στο προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ μας αποχαιρέτησε το 2018 με φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΦΑΣ που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στο ΔΑΚ της Νάουσας και είχε προγραμματιστεί στα πλαίσια της μεταγραφής του Ζούρκου.

 

ΝΑΟΥΣΑ - ΒΕΡΟΙΑ 1-5

Με τον Μελικιώτη στο αρχικό σχήμα της ενδεκάδας, η ΒΕΡΟΙΑ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και παρότι ξεκίνησε δίχως αρκετά βασικά της στελέχη δεν δυσκολεύθηκε να κερδίσει τον αντίπαλο της με 1-5 και αφου στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 0-3.

Το σκορ για λογαριασμό της ΒΕΡΟΙΑΣ ανοιξε στο 21’ ο Δημήτρης Μελικιώτης που κέρδισε το ριμπαουντ από ασθενή απόκρουση τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου και με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Στο 32’ η ΒΕΡΟΙΑ ζευγάρωσε τα τέρματά της. Ο Καράμπελας εκτέλεσε φαουλ με τη μπάλα να βρίσκει τον Δασκαλάκη να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στη δεξιά γωνιά της εστίας του Νομικού που δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Το σκορ για το πρωτο ημίχρονο έκλεισε στο 35’ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μελικιώτη και το τρίτο της ομάδας του.

Ο Νομικός επιχειρησε να διώξει την μπάλα σε επικίνδυνη για την εστία του σέντρα με τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή της ΒΕΡΟΙΑΣ να γίνεται κάτοχος της και από κοντά να μην δυσκολεύεται να την στείλει στα δίχτυα της εστίας της Νάουσας γράφοντας το 0-0-3 που ήταν και το σκορ όπως ήδη αναφέραμε του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η είσοδος του Λαμπριανίδη ανεβασε την δύναμη της Νάουσας που στο 65’ κατάφερε να σκοράρει και να  μειώσει σε 1-3 με τον Περηφανόπουλο.

Η ΒΕΡΟΙΑ όμως δεν είχε πει την τελευταια της λέξη και στο 75’ ο Σάκης Κανούλας, που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι εκμεταλλεύθηκε σέντρα του Τσικόπουλου και με μονοκόμματο σουτ έκανε το 1-4 για να διαμορφώσει το τελικό 1-5 στο 89’ ο Βασίλτσης ο οποίος επίσης είχε μπει στον αγώνα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης με βοηθούς τον Χριστοδούλου Γ. και τον Μπογιατζόγλου.

Οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν τους:

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ: Νομικό, Παπακωνσταντίνου, Περηφανόπουλος, Δασκαλάκης, Παντζαρτζίδης, Μαντώς, Κερμανίδης, Λαφάρας, Τόσιος, Κουκουράκης, Καραγιάννης. Αγωνίστηκαν και οι: Λαμπριανίδης, Γιαμαλίδης, Στογιάννης, Ζάχος, Γατουρτζίδης, Βασιλειάδης, Πετρίδης.

ΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Τρούπκος, Κυριαζίδης, Μαραγκός, Τσιότρας, Παπουτσίδης, Μπλέτσας, Καραμπελας, Μυλωνάς, Μελικιώτης, Σκαθαρούδης.

Αγωνίστηκαν και οι Βασίλτσης, Κουτογουλίδης, Μούχαλης, Φωτόπουλος, Μουρατίδης, Σοφιανίδης, Ιωάννου, Βεργώνης, Κανούλας, Τσικόπουλος, Χαντζάρας.

 

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑ

Νέα αλλαγή τρίτη στη σειρά προπονητή στον πάγκο του Αγρ. Αστέρα Ευόσμου που είναι και ο επόμενος αντίπαλος της ΒΕΡΟΙΑΣ. Συγκεκριμένα τον Γιώργο Τσουκαλίδη που ήταν ο προηγούμενος προπονητής της ομάδας του Ευόσμου διαδέχθηκε ο μέχρι πρότινος προπονητής τον ΠΑΟ Κουφαλίων Ανέστης Τσιτενίδης. Να υπενθυμίσουμε ότι το παιχνίδι μεταξύ του Αγρ. Αστέρα και του ΠΑΟ Κουφαλίων που πραγματοποιήθηικε πρόσφατα με την ομάδα του Ευόσμου εχει επικρατήσει με 2-0 ο κ. Τσιτενίδης παρακολούθησε τον αγώνα από την κερκίδα λόγω τιμωρίας.

Επίσης από τον Αγρ. Αστέρα αποχώρησαν ήδη οι Ντότσης (οδεύει προς τα Τρίκαλα Θεσσαλίας), Καμπεράϊ, Γραικός και Καραντασιάδης ενω όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ απο την Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τρεις - τέσσερις αποχωρήσεις ακόμη παικτών οι οποίοι θα αντικατασταθούν με τέσσερις τουλάχιστον προσθήκες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής