breaking news Νέο

Παρών στο αυριανό συλλαλητήριο ο αγροτικός κόσμος της Ημαθίας

Παρών στο αυριανό συλλαλητήριο ο αγροτικός κόσμος της Ημαθίας

Τη δική της παρουσία στο μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης προγραμματίζει για αύριο Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου, η Πανελλαδική Επιτροπή μπλόκων των αγροτών.

«Θα είμαστε εκεί, για να βροντοφωνάξουμε για τα δίκαια αιτήματά μας και για όλα τα κυρίαρχα ζητήματα, που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο» τόνισε στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» ο Τάσος Χαλκίδης (στη φωτό με το Θόδωρο Παπακωνσταντίνου), πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας, ο οποίος, με αφορμή την κινητοποίηση αυτή, επανήλθε στο θέμα των αποζημιώσεων, τονίζοντας πως «αν δεν υπάρξουν αποζημιώσεις, τόσο για το ρωσικό εμπάργκο, όσο και για τις βροχοπτώσεις στο διάστημα 15-17 Ιουλίου, από τις οποίες επλήγη η φετινή παραγωγή των ροδακίνων μας, έχοντας συνάμα να αντιμετωπίσουμε και μια σειρά από άλλα ζητήματα (ΕΝΦΙΑ, ΕΦΚΑ, φορολογικό, ασφαλιστικό, εργόσημο, μη επιστροφή φόρου πετρελαίου), τότε δεν θα είμαστε σε θέση να καλλιεργήσουμε του χρόνου. Γιατί εδώ πρόκειται για θέμα επιβίωσής μας πλέον».

Ο ίδιος ακόμα ανέφερε πως μετά τη ΔΕΘ πρόκειται να υπάρξει συνάντηση της πανελλαδικής συντονιστικής επιτροπής μπλόκων των αγροτών, στην οποία και θα αποφασισθεί το αν θα υπάρξουν κινητοποιήσεις των αγροτών μέσα στο μήνα.

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής