breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Πρόεδρος των ΗΠΑ η Αντζελίνα Τζολί;

Την πιθανότητα να κατέβει στην πολιτική άφησε ανοιχτή η σταρ του Χόλυγουντ Αντζελίνα Τζολί, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης στην εκπομπή του BBC, Today. Συγκεκριμένα, η Αντζελίνα Τζολί δήλωσε ότι δεν θα σκεφτόταν μία τέτοια προοπτική πριν από 20 χρόνια, όμως σήμερα είναι διατεθειμένη να «πάει όπου τη χρειάζονται».

Η πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες είναι δραστήρια σε πληθώρα κοινωνικών ζητημάτων, όπως το προσφυγικό, η σεξουαλική βία και η προστασία του περιβάλλοντος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον παρουσιαστή Τζάστιν Ουέμπ, η Τζολί εξέφρασε τις απόψεις της για τα παραπάνω ζητήματα, καθώς και για τις αμερικανικές πολιτικές εξελίξεις.

Στο ερώτημα του παρουσιαστή σχετικά με το αν μία μέρα θα διεκδικήσει το προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ, η Αμερικανίδα ηθοποιός απάντησε χαρακτηριστικά : «Αν με ρωτούσατε κάτι τέτοιο πριν από 20 χρόνια, θα γελούσα… πάντα λέω ότι θα πήγαινα όπου με χρειάζονταν, ωστόσο δεν ξέρω αν κάνω για την πολιτική… όμως, από την άλλη, έχω αστειευτεί και για το ότι δεν ξέρω αν έχω αφήσει ένα σκελετό στη ντουλάπα μου».

Επιπλέον, τόνισε και την εμπειρία της στο να δουλεύει με κυβερνήσεις και στρατιωτικές αρχές. «Ακόμη, είμαι ικανή στο να δουλεύω με κυβερνήσεις και στρατούς, έτσι βρίσκομαι σε μία πολύ ενδιαφέρουσα θέση όσον αφορά την περάτωση πολλών πραγμάτων», προσέθεσε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, τόνισε ότι «προς το παρόν» θα παραμείνει «ήσυχη».

Παρ’ όλα αυτά, όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν αυτό σημαίνει ότι θα βρίσκεται στη λίστα των 30 ή 40 Δημοκρατικών, που θα διεκδικήσουν το χρίσμα του κόμματος για τις επόμενες προεδρικές εκλογές, δεν είπε όχι, απαντώντας χαρακτηριστικά «ευχαριστώ».

*****

Εννιάχρονος κάλεσε την αστυνομία, επειδή δεν του άρεσαν τα δώρα του!

Ένα παιδί μόλις εννέα ετών από τη Γερμανία, που δεν έμεινε ικανοποιημένο από τα δώρα που πήρε για τα Χριστούγεννα, κάλεσε την αστυνομία! Έτσι, η γερμανική αστυνομία άκουσε… παράπονα και σύμφωνα με το τοπικό αστυνομικό τμήμα, έγινε… επέμβαση στο σπίτι του μικρού! Το αγοράκι, που ζει στο Τσέτελ, κοντά στη Βόρεια Θάλασσα στη Γερμανία, σχημάτισε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της αστυνομίας. Εκτός εαυτού, εξήγησε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε πάρει κανένα από τα δώρα, που είχε παραγγείλει για τα Χριστούγεννα.

«Οι αστυνομικοί έφθασαν και βρήκαν ένα μικρό αγόρι πολύ οργισμένο», εξήγησε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, τον οποίο επικαλείται η εφημερίδα Nordwest Zeitung.

Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ήταν μια πολύ ήρεμη μέρα, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να παίξουν το παιχνίδι : εξέταση του αρχικού καταλόγου, σύγκριση με τα δώρα που έλαβε τελικά ο μικρός και διαμεσολάβηση της οικογένειας.

Κατάφεραν έτσι να διευθετήσουν τη διαμάχη, εξηγώντας στο παιδί πως ο Άγιος Βασίλης είχε πιθανότατα μπερδέψει την παραγγελία του με αυτήν ενός άλλου παιδιού…

Το αστυνομικό τμήμα του Όλντενμπουργκ, με το οποίο επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο, δεν θέλησε να αποκαλύψει το περιεχόμενο του καταλόγου των δώρων, που είχε ζητήσει το παιδί από τον Άγιο Βασίλη.

*****

Έκλεψε λουκάνικα αξίας… 1000 ευρώ!

Έκλεψε εκατοντάδες λουκάνικα χωρίς να τον πάρει κανείς… μυρωδιά από τη χριστουγεννιάτικη αγορά στην πόλη Μπιτχαϊμ-Μπίσινγκεν, στη νοτιοδυτική Γερμανία.. Η κλοπή αποκαλύφθηκε, όταν οι διοργανωτές διαπίστωσαν ότι έλειπαν οκτώ μεγάλα κιβώτια με λουκάνικα, αξίας περίπου 1.000 ευρώ. 

«Ελπίζουμε κάποιος από τους περαστικούς να έχει δει κάτι που θα βοηθήσει στις έρευνες», ανάφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη αγορά – Bietigheimer Sternlesmarkt δίνει κάθε χρόνο εορταστική ατμόσφαιρα και αποτελεί πόλο έλξης μεγάλου αριθμού επισκεπτών στην ιστορική παλιά πόλη της Γερμανίας.

*****

Αστρονομικό ποσό για ένα ρολόι χειρός!

Ένα μοναδικό βίντατζ ρολόι χειρός πουλήθηκε σε τιμή που σημείωσε ρεκόρ, καθώς φτάνει τα 3,88 εκατομμύρια δολάρια. Το ρολόι κατασκευάστηκε από τον Patek Philippe το 1952 και πουλήθηκε τέσσερα χρόνια αργότερα στο Asprey’s, το μοναδικό που πωλήθηκε από το κατάστημα λιανικής του Λονδίνου.

Το Asprey’s ήταν το μόνο που πουλήθηκε μεταξύ άλλων 250 ρολογιών χειρός και τσέπης, ενώ ανάμεσά τους υπήρχαν ρολόγια από πολύ γνωστούς οίκους.

Ο μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης του, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, αγόρασε το ρολόι σε δημοπρασία το 2006 έναντι του τότε ποσού ρεκόρ των 2,2 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (2,21 εκατομμύρια δολάρια).

Η ταυτότητα του αγοραστή δεν έχει αποκαλυφθεί προς το παρόν, αλλά το πρόσωπο που υπέβαλε τις προσφορές για λογαριασμό του, ήταν μια νεαρή Ασιάτισσα με σκισμένο τζιν, η οποία καθόταν στην τελευταία σειρά της αίθουσας δημοπρασιών και μιλούσε κινέζικα στο κινητό τηλέφωνό της.

Ο επικεφαλής της δημοπρασίας στο τομέα των ρολογιών είπε «Τιμή που καταγράφει παγκόσμιο ρεκόρ. Πουλήθηκε».

Ο πρώτος ιδιοκτήτης του ρολογιού φαίνεται πως το απέκτησε στα 21α γενέθλιά του, πιθανότατα ως δώρο και τα αρχικά του R.C, είναι χαραγμένα επάνω στο ρολόι.


Εννιάχρονος κάλεσε την αστυνομία, επειδή δεν του άρεσαν τα δώρα του!
Έκλεψε λουκάνικα αξίας… 1000 ευρώ!
Αστρονομικό ποσό για ένα ρολόι χειρός!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής