breaking news Νέο

Πρωτάθλημα μετ’ εμποδίων

Πρωτάθλημα μετ’ εμποδίων

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα από τα οποία ταλαιπωρήθηκε η χώρα μας στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας όπως ήταν επόμενο οδήγησαν στην αναβολή όλων των αγώνων ποδοσφαίρου που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στην Βόρειο Ελλάδα που ήταν και στο επίκεντρο της πυκνής χιονόπτωσης που έπεφτε το Σαββατοκύριακο και που είχε σαν αποτέλεσμα τα γήπεδα να σκεπαστούν από παχύ στρώμα χιονιού.

Ετσι και με δεδομένο ότι δεν είχαμε αγώνες για το πρωτάθλημα της Super League αναβλήθηκαν τα παιχνίδια της Footballe League που επρόκειτο να διεξαχθούν στη Βόρεια Ελλάδα (Αιγίνιο, Δράμα, Καλαμαριά) και ολόκληρη η αγωνιστική του 1ου, του 2ου και του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ενω από τον 3ο όμιλο αναβλήθηκε μόνο η αναμέτρηση του Μακεδονικού Σιατίστης με τα Αεράτα Γρεβενών.

Φυσικά αναβλήθηκε και το παιχνίδι της Βέροιας, με τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου που επρόκειτο να διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο όπως και της Νίκης Αγκαθιάς που αγωνίζονταν στο Λαγκαδά με την τοπική ομάδα.

Μια ακόμη λοιπόν εβδομάδα επίσημης αγωνιστικής ανυπαρξίας για τις δυο εκπροσώπους μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κάτι που δεν γνωρίζουμε πως θα λειτουργήσει όταν επιστρέψουν, πιθανότατα την ερχόμενη Κυριακή 13 Ιανουαρίου σε κανονική αγωνιστική δράση.

Την ερχόμενη λοιπόν Κυριακή 13 Ιανουαρίου “Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος”, επιστρέφουν και οι ομάδες του 2ου ομίλου, στον οποίο ανήκουν η ΒΕΡΟΙΑ και η Νίκη Αγκαθιάς σε επίσημη αγωνιστική δράση και έχει ενδιαφέρον να δούμε σε ποιά κατάσταση θα παρουσιαστούν μέσα στο γήπεδο.

Ποιά θα βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα και ποιά θα χάσει από την ενέργεια που είχε πριν διακοπή το πρωτάθλημα. Πάντως οι ομάδες που βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση συνήθως δεν ευνοούνται από την διακοπή όταν αυτή ξεπερνάει τα λογικά πλαίσια και η ΒΕΡΟΙΑ μπορεί να μην είχε φθάσει στο ζενιθ των δυνατοτήτων της, όμως προέρχονταν από τέσσερις σερί νίκες όταν διεκόπη, λόγω των εορτών το πρωτάθλημα.

Κάτι ακόμη που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες είναι η ημερομηνία που θα διεξαχθούν οι αγώνες της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο, όπως βέβαια και στον 1ο αλλά και τον 4ο που αναβλήθηκαν. Θα πάει το πρωτάθλημα στους τρεις ομίλους μια εβδομάδα πίσω, ή την ερχόμενη Κυριακή 13 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η επόμενη αγωνιστική (14η και πρώτη του δεύτερου ομίλου) και η 13η θέση οριστεί εμβόλιμα;

Η ΒΕΡΟΙΑ συγκεκριμένα την Κυριακή θα παίξει με τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου στο Δημοτικό Στάδιο, ή θα βρει απέναντι της την ομάδα των Γιαννιτσών; Είναι κάτι επαναλαμβάνουμε που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες η ΕΠΟ η οποία είναι και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής