breaking news Νέο

Προπονήσεις μέσα στα χιόνια

Προπονήσεις μέσα στα χιόνια

Μέσα σε αντίξοες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες, οι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ ξεκίνησαν από χθες Δευτέρα την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής που θα είναι και το πρώτο για το 2019.

Το αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου όπως και όλα τα υπόλοιπα γήπεδα της περιοχής μας, είναι καλυμένο από παχύ στρώμα χιονιού, ενω οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα χαμηλές και από σήμερα Τρίτη, όπως αναφέρουν τα δελτία της Μετεωρολογικής υπηρεσίας έρχεται νέο κύμα ακραίων καιρικών φαινομένων στη χώρα μας.

Οπως λοιπόν όλα δείχνουν η εβδομαδιάτικη προετοιμασία της ΒΕΡΟΙΑΣ, όπως και των άλλων ομάδων θα πραγματοποιηθεί μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, κάτι που αναμένεται να την επηρεάσει αρνητικά. Αυτό φυσικά δεν εμποδίζει τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις προκειμένου να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.

Στην ΒΕΡΟΙΑ προβληματα δεν υπάρχουν και όλοι αισιοδοξούν οτι η ομάδα θα ξεκινήσει την πορεία της από κει που σταμάτησε πριν την διακοπή του πρωταθλήματος διευρύνοντας έτσι και το νικηφόρο σερί της.

 

ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Οπως ηταν αναμενόμενο οι νεαροί παίκτες που δεν προβλέπεται να πάρουν φέτος χρονο συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας λόγω του συνωστισμού των έμπειρων και δοκιμασμένων ποδοσφαιριστών που υπάρχει στο ρόστερ της, αποφασίστηκε να δοθούν δανεικοί, για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και όσοι από αυτούς παρουσιάσουν εξέλιξη και μπορούν να σταθούν στην ΒΕΡΟΙΑ να επιστρέψουν σ’ αυτήν. Ετσι τις τελευταίες ημέρες δυο από αυτούς δόθηκαν δανεικοί ενω θα ακολουθήσουν αρκετοί ακόμη. Συγκεκριμένα ο νεαρός τερματοφύλακας Παναγιώτης Ντιούδης δόθηκε δανεικώς στον Αρη Αμπελιών ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας ενω ο 18χρονος Φωτόπουλος ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει εστω και προσωρινά, για δεύτερη φορά τη ΒΕΡΟΙΑ (πριν ένα περίπου χρόνο είχε μετακομίσει στην Κ20 της Λάρισας από την οποία επέστρεψε τον περασμένο Ιούλιο στη ΒΕΡΟΙΑ). Συγκεκριμένα ο 18χρονος Μακροχωρίτης ετοιμάζεται για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του που είναι η Νάουσα.

Τέλος ο Τσουλχάϊ που επίσης είχε επιστρέψει από τον δανεισμό του στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε την περσινή περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ζήτησε και έμεινε ελεύθερος επειδή δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που ο ίδιος επιθυμούσε, στην ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής