breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Απίστευτη εφεύρεση θα τρυπάει τα λάστιχα όσων παρκάρουν παράνομα πάνω σε πεζοδρόμια!

Αν συνηθίζετε να παρκάρετε πάνω σε πεζοδρόμια, ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσετε να… ξεχάσετε τη συνήθεια αυτή. Νέα εφεύρεση έρχεται να κάνει… κόλαση τη ζωή όσων συνηθίζουν να παρανομούν και να παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια. Ο Βρετανός εφευρέτης Yannick Read, από το Bristol της Μεγάλης Βρετανίας, έκανε το… αυτονόητο : δημιούργησε ένα μάλλον ακραίο, αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματικό… gadget, για να αποθαρρύνει όσους οδηγούς επιλέγουν να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους -παράνομα- πάνω στα πεζοδρόμια.

Η εφεύρεση αυτή, που έρχεται να ανατρέψει όσα μπορεί να θεωρούσαμε δεδομένα, ονομάζεται Catclaw και ο 47χρονος εφευρέτης ισχυρίζεται ότι αυτή η νέα εφεύρεσή του θα μπορούσε να αποτρέψει ακόμη και τρομοκρατικές επιθέσεις.

Η συσκευή αυτή τρυπάει τα ελαστικά των αυτοκινήτων, όταν κάποιος οδηγήσει το αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο και πατήσει πάνω από τα Catclaws. Ο Read δηλώνει μάλιστα ότι κατέληξε στη δημιουργία του Catclaw, όταν άκουσε ότι το έτος 2017 σκοτώθηκαν στην Αγγλία συνολικά 43 άνθρωποι, οι οποίοι απλά έτυχε να περπατούν σε κάποιο πεζοδρόμιο, όταν τους παρέσυρε αυτοκίνητο.

*****

Γυναίκα που βρίσκεται 10 χρόνια σε κώμα...γέννησε!

Μια πολύ περίεργη υπόθεση εξελίσσεται στο Φοίνιξ, όπου γυναίκα, που είναι 10 χρόνια σε κώμα...γέννησε!

Η γυναίκα, που έπεσε σε κώμα, αφού παραλίγο να πνιγεί, νοσηλευόταν στο Hacienda Healthcare, όταν ξεκίνησε ο τοκετός την 29η Δεκεμβρίου και τελικά γέννησε ένα αγοράκι, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.

Φυσικά η αστυνομία του Φοίνιξ ξεκίνησε έρευνα για σεξουαλική επίθεση. Κανείς δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

«Το περιστατικό ερευνάται από το αστυνομικό τμήμα του Φοίνιξ», δήλωσε στο Ρόιτερς ο αρχιφύλακας Τόμι Τόμπσον, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα δημοσιεύματα.

Ο εκπρόσωπος τύπου του νοσοκομείου Ντέιβιντ Λάιμποβιτς ανέφερε ότι η διοίκησή του είχε πρόσφατα ενημερωθεί για ένα «βαθύτατα ανησυχητικό περιστατικό», που αφορούσε έναν από τους ειδικευόμενους γιατρούς.

Ο ίδιος απέφυγε να πει εάν ζητήθηκε από το προσωπικό να υποβληθεί σε τεστ DNA, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ένας πιθανός ύποπτος ή εάν το νοσοκομείο έλαβε προληπτικά μέτρα, για να προστατεύσει τους ασθενείς από μια παρόμοια κατάσταση.

Η δικηγόρος του θύματος Τάσα Μενάκερ, επισήμανε ότι η αστυνομία θα έπρεπε να πραγματοποιήσει τεστ DNA στους άνδρες εργαζόμενους στο νοσοκομείο.

*****

Ένα ψάρι αξίας… 2,7 εκατομμυρίων ευρώ!

Η τρέλα στο χρηματιστήριο του τόνου δεν έχει τέλος. Αυτή τη φορά ένας τόνος βάρους 278 κιλών έπιασε τιμή... 2,7 εκατομμύρια ευρώ. Για να πωληθεί το ψάρι, έγινε πλειστηριασμός και ο πλειοδότης ήταν ο ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων σούσι, που είχε και το ανάλογο πορτοφόλι, για να τον αγοράσει έναντι 2,7 εκατομμυρίων ευρώ, κάνοντας και το παλιότερο δικό του ρεκόρ, καθώς το 2013 είχε αγοράσει ένα μικρότερο ψάρι λίγο πάνω από ένα εκατομμύριο…

Βάσει του ποσού που έδωσε, ο τόνος αυτός αντιστοιχεί σε σχεδόν 10.000 ευρώ το κιλό. Η τιμή θεωρείται υπερβολική ακόμη και για τα δεδομένα της Ιαπωνίας, όπου πολλοί είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ποσά που οπουδήποτε αλλού στον κόσμο θεωρούνται εξωφρενικά.

*****

Διαζύγιο μέσω... SMS

Με μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο θα ενημερώνουν τα δικαστήρια στη Σαουδική Αραβία τις γυναίκες, των οποίων η οικογενειακή κατάσταση άλλαξε, ιδίως στην περίπτωση του διαζυγίου, σύμφωνα με νέο νόμο που τέθηκε σε ισχύ.

Το μέτρο αυτό στοχεύει να αποτρέψει φαινόμενα, που ολοένα και περισσότερο συναντώνται στη χώρα, άνδρες να βάζουν μυστικά τέλος στο γάμο τους, χωρίς καν να ενημερώνουν τη σύζυγό τους.

«Οι γυναίκες θα ενημερώνονται για κάθε αλλαγή σχετικά με την οικογενειακή τους κατάσταση μέσω SMS», επισήμανε το υπουργείο Δικαιοσύνης σε δελτίο τύπου, όπως μετέδωσε το ενημερωτικό τηλεοπτικό δίκτυο Al-Ekhbariya κι άλλα τοπικά ΜΜΕ.

«Οι γυναίκες στο βασίλειο θα μπορούν να ενημερώνονται για τα έγγραφα που σχετίζονται με τη διακοπή του συμβολαίου γάμου τους μέσω του ιστότοπου του υπουργείου», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Το μέτρο υλοποιείται, την ώρα που ο πανίσχυρος πρίγκιπας κληρονόμος του θρόνου, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, προχωρά στην εφαρμογή άνευ προηγουμένου οικονομικών, κοινωνικών και θρησκευτικών μεταρρυθμίσεων σε αυτήν την υπερσυντηρητική πετρελαιοπαραγωγό χώρα, που επιβάλλει στις γυναίκες από τους αυστηρότερους περιορισμούς παγκοσμίως.

Στις γυναίκες επετράπη να οδηγούν από τον Ιούνιο του 2018. Τους αναγνωρίστηκε, επίσης, το δικαίωμα της πρόσβασης στα αθλητικά στάδια, κάτι που απολάμβαναν μέχρι πρότινος αποκλειστικά οι άνδρες. Το Ριάντ, επιπλέον, επιδιώκει τη μεγαλύτερη συμμετοχή των γυναικών στην αγορά εργασίας.

*****

Πρόταση γάμου σε αεροσυνοδό από ολόκληρο… αεροπλάνο

Τη βοήθεια ολόκληρου του αεροπλάνου ζήτησε και πήρε ένας Ιταλός, για να κάνει πρόταση γάμου στην αεροσυνοδό φίλη του, εν πτήσει. Ο Στέφανο, όπως είναι το όνομά του, είχε κλείσει θέση στην πτήση από τη Ρώμη προς το Ντουμπάι, που ήξερε πως θα δουλεύει η κοπέλα του εκείνη τη μέρα.

Η Βιτόρια, όπως είναι το δικό της όνομα, δούλευε στην πρώτη θέση κι ενώ βρισκόταν εκεί, αυτός με τη βοήθεια του υπόλοιπου πληρώματος και των επιβατών, στόλισαν όλο το αεροπλάνο με καρδούλες και μπαλόνια. Οι επιβάτες, μαζί με το πλήρωμα, κρατούσαν καρδιές και φωτογραφίες του καλού της, ενώ φώναζαν «ναι» σε διάφορες γλώσσες, ενώ εκείνη περπατούσε στο διάδρομο, στο τέλος του οποίου βρισκόταν εκείνος γονατιστός στο ένα πόδι με το δαχτυλίδι στο χέρι του.

Η έκφραση του προσώπου της ήταν ανεκτίμητη.


Γυναίκα που βρίσκεται 10 χρόνια σε κώμα...γέννησε!
Ένα ψάρι αξίας… 2,7 εκατομμυρίων ευρώ!
Διαζύγιο μέσω... SMS
Πρόταση γάμου σε αεροσυνοδό από ολόκληρο… αεροπλάνο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής