breaking news Νέο

Τι έγινε στα τελευταία φιλικά των ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας

Τι έγινε στα τελευταία φιλικά των ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, με την πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου, που πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο και οι ερασιτεχνικές ομάδες της Ημαθίας έδωσαν τα τελευταία φιλικά τους παιχνίδια, κάτι σαν πρόβα τζενεράλε πριν ξεκινήσει και ο φετινός τους “Μαραθώνιος”.

Στην Ημαθία την περασμένη Τετάρτη διεξήχθησαν εννέα αγώνες και είχαμε τα εξης αποτελέσματα:

Στο Δημοτικό Στάδιο της Νάουσας ο ΦΑΣ με γκολ του Ντινόπουλου νίκησε τον Εθνικό Γιαννιτσών με 1-0 αποδεικνύοντας συγχρόνως με την απόδοση του οτι βρίσκεται στον σωστό δρόμο

Νίκη και για τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας στην έδρα του επι της Κ19 της Βέροιας με τον Γιάννη Καψαλιάρη να χρησιμοποιεί μικρότερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές. Τα γκολ της νικήτριας πέτυχαν οι Τηλκερίδης, Ντόγος και Ματελόπουλος.

Με γκολ που σημείωσε ο νεαρός Ιτσκάρα που αποκτήθηκε στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε ο Αχιλλέας Νάουσας νίκησε τον συμπατριώτη του Αριστοτέλη που παρά την αποχώρηση αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών έδειξε καλά στοιχεία.

Απρόσμενη ήττα της ενισχυμένης και φιλόδοξης φέτος ΑΕ Χαρίεσσας στο γήπεδο της Στενημάχου από την τοπική Θύελλα με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται με αρκετές απουσίες. Το 2-0 με το οποίο νίκησε η γηπεδούχος διαμόρφωσαν ο Αδαμίδης και ο Παπαλεξίου.

Σημαντική φιλική νίκη για τον φιλόδοξο φέτος Αγρ. Αστέρα Πλατέος. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα συγκεκριμένα νίκησε στο γήπεδο της με 1-0, το γκολ ο συνήθης “ύποπτος” Καρανταλαμάς τον συνώνυμο του του Ευόσμου που την περασμένη περίοδο αγωνίζονται στην Football League.

Εύκολη σχετικά επικράτηση στην έδρα του και του Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας επι τη Δόξας Επισκοπής. Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας συγκεκριμένα με σκορερ τους Σουλιώτη και Βελιάδη επικράτησε της αντιπάλου της με 2-0.

Ευρεία φιλική νίκη πέτυχε η Ελπίδα Μονοσπίτων στο γήπεδο της Πατρίδας. Συγκεκριμένα η ομάδα των Μονοσπίτων κέρδισε την γηπεδούχο ομάδα με 6-0. Τα γκολ της νίκης της Ελπίδας πέτυχαν οι Κωτελης δυο, Σαρηγιαννίδης δυο και από ένα οι Στεργιόπουλος - Τσαλίλης.

Αγγλικό σκορ στο γήπεδο της Νέας Νικομήδειας με την Νέα Γενεά να πετυχαίνει ευρεία νίκη 6-3 επι την νεανική ομάδας του ΠΑΟ Κουλούρας.

Δεν δυσκολεύθηκε ο Αλιάκμων Νησελίου να κερδίσει εκτός έδρας τον Αχιλλέα Νεοκάστρου. Το 0-4 με το οποίο επιβλήθηκε η ομάδα του Νησελίου φανερώνει και την διαφορά των δυο ομάδων στο συγκεκριμένο παιχνίδι.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής