breaking news Νέο

Ποιόν θα ωφελήσει η διακοπή;

Ποιόν θα ωφελήσει η διακοπή;

Το πυκνό χιόνι που σκέπασε κάθε γωνιά της Ημαθίας και οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούσαν, όπως ήταν επόμενο, επέβαλαν την αναβολή της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας που είχε προγραμματιστεί για το περασμένο Σάββατο 5 Ιανουαρίου του 2019. Έτσι και οι ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων της Ημαθίας, όπως βέβαια και αυτές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με τις οποίες ασχοληθήκαμε στο χθεσινό μας ρεπορτάζ αισίως κλείνουν ένα περίπου μήνα αγωνιστικής ανυπαρξίας και εννοούμε βέβαια τους επίσημους αγώνες.

Η πρώτη λοιπόν αγωνιστική του 2019, που θέλουμε να πιστεύουμε θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αποκτά ένα επιπλέον ενδιαφέρον. Θα δείξει ποιές από τις 16 ομάδες της Α' κατηγορίας της Ένωσης μας έχουν επηρεαστεί αρνητικά και ποιές θετικά, από την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που φέτος κράτησε λίγο περισσότερο και που συνήθως δεν περνάει απαρατήρητη, όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα, των ερασιτεχνικών ομάδων.

Υπάρχουν ομάδες που εκμεταλλεύονται την διακοπή του πρωταθλήματος, δουλεύουν σωστά στην διάρκειά της και βελτιώνουν την αγωνιστική τους εικόνα και άλλες που παρουσιάζονται αγνώριστες προς το χειρότερο. Είναι ζήτημα οργάνωσης των ομάδων και των ποδοσφαιριστών που διαθέτει η κάθε μία από αυτές στο ρόστερ της.

Οι ομάδες που έχουν στόχο και φιλόδοξους παίκτες, συνήθως παρουσιάζονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τις υπόλοιπες. Όπως βέβαια και οι ομάδες που το ρόστερ τους αποτελείται από νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές. Όμως υπάρχει και ο παράγων μεταγραφές που μπορεί να επηρεάσει άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο.

Δεν αποκλείεται λοιπόν η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας να μας φανερώσει ένα διαφορετικό, από αυτό που ξέραμε πριν την διακοπή του πρωταθλήματος αγωνιστικό προφιλ των ομάδων.

Ένας μήνας αγωνιστικής απραξίας, που για κάποιους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές δίχως στόχο σημαίνει και αποχή από τις προπονήσεις, είναι αρκετός για να αλλάξει την αγωνιστική τους εικόνα και μαζί και την εικόνα της ομάδας τους.

Υπομονή λοιπόν μέχρι το Σάββατο 12 Ιανουαρίου που θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας, εφόσον φυσικά το επιτρέψουν οι καιρικές και γηπεδικές συνθήκες και θα μάθουμε αν και ποιές ομάδες έχουν επηρεαστεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, από την διακοπή του, που φέτος επαναλαμβάνουμε, λόγω χιονιού τράβηξε λίγο περισσότερο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής