breaking news Νέο

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ : Σε χαμηλή πτήση οι ομάδες

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ : Σε χαμηλή πτήση οι ομάδες

Σε χαμηλά επίπεδα κινούνται τα μεταγραφικά πάρε – δώσε των ομάδων και ενώ ολοκληρώθηκε ήδη η πρώτη από τις τέσσερις εβδομάδες της μεταγραφικής περιόδου.

Οι ομάδες που δείχνουν να έχουν ενισχυθεί από τις πέντε που διεκδικούν την είσοδό τους στα πλεϊ οφ είναι η Νάουσα, το Ροδοχώρι και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ενώ από αυτές στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα φαίνεται να έχουν δραστηριοποιηθεί μεταγραφικά το Μακροχώρι και η Μελίκη, δίχως βέβαια αυτό να αποδεικνύει κάτι, καθώς έχουμε μπροστά μας ακόμη περισσότερες από τρεις εβδομάδες.

Συγκεκριμένα όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ μας η Νάουσα απέκτησε τον Χρήστο Καραγιάννη επιθετικό που έμεινε ελεύθερος από τα Γιαννιτσά, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε και ο δανεισμός από την ΒΕΡΟΙΑ του επίσης επιθετικού Φωτόπουλου 18 ετών που είναι παραγωγη των τμημάτων υποδομής του Μακροχωρίου, όπως βέβαια και ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου που επίσης ανήκει στη Νάουσα.

Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου απέκτησε τον μέσο Παναγιώτη Μισαηλίδη, που έμεινε ελεύθερος από την ΒΕΡΟΙΑ, καθώς και τον Σωτήρη Ιωακειμίδη, τερματοφύλακα που το τελευταίο 6μηνο αγωνίζονταν στον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Κίτσα και του Πετράϊ. Δύο μεταγραφές, που στην ουσία είναι επιστροφές, καθώς και οι δυο έχουν ξαναφορέσει την «μαυρόασπρη» φανέλα της ομάδας της Αλεξάνδρειας. Σημαντική ενίσχυση και για την ομάδα του Μακροχωρίου που απέκτησε τον 24χρονο αριστερό μπακ – χαφ Κώστα Ορφανό. Ο παίκτες είναι προϊόν των τμημάτων υποδομής του Αστέρα Τρίπολης, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λακωνίας.

Ο Φίλιππος Μελίκης συγκαταλέγεται επίσης στις ομάδες που κινούνται δραστήρια στη μεταγραφική αγορά και ήδη έχει πραγματοποιήσει τρεις προσθήκες στο ρόστερ του, ενώ επέστρεψε από τη Γερμανία και ο Ρομάνο που πριν μερικά χρόνια εντυπωσίαζε με τα χρώματα της ομάδας της Μελίκης.

Δύο προσθήκες και για τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας που απέκτησε τον Ευθυμίου που ανήκε στον Ερμή Φλώρινας, καθώς και τον τερματοφύλακα Ευαγγελόπουλο, από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και με τον οποίο αντικαθιστά τον Ιωακειμίδη, που όπως ήδη αναφέραμε μετακόμισε στο Ροδοχώρι.

Παρελθόν από τον Άρη Παλαιοχωρίου αποτελεί ο Πέτγαζλης, όπως και ο Βεζυργιανόπουλος, με την διοίκηση να αναζητά τους αντικαταστάτες τους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής