breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Ελληνικό κέρμα των 2 ευρώ κοστίζει… 80.000 ευρώ!

Ένα ελληνικό κέρμα των 2 ευρώ του 2002 προσφέρεται στη διαδικτυακή πλατφόρμα πωλήσεων eΒay στην τιμή των 80.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο κέρμα, σύμφωνα με την περιγραφή του κατόχου του, περιέχει το γράμμα «S» στο χαμηλότερο μικρό αστέρι του ευρώ κι ακόμη ο αριθμός 2 δεν είναι κεντραρισμένος, όπως σε όλα τα άλλα νομίσματα των 2 ευρώ.

Στο κέρμα των 2 ευρώ απεικονίζεται σκηνή από ψηφιδωτό, που βρέθηκε στη Σπάρτη (3ος αι. μ.Χ.) και αναπαριστά την αρπαγή της Ευρώπης από το Δία, μεταμορφωμένο σε ταύρο. Η Ευρώπη είναι μια μορφή της ελληνικής μυθολογίας, από την οποία πήρε το όνομά της η ήπειρός μας, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ωστόσο, ίσως αυτή η περιγραφή δεν είναι αρκετή, για να πείσει τους συλλέκτες, αφού ο κάτοχός του αναφέρει πως το πουλά «χωρίς εγγύηση και επιστροφή».

*****

Οδηγούσε με τον 4χρονο γιο της στην οροφή του αυτοκινήτου

Ένα περιστατικό, που δεν το χωρά ανθρώπινος νους, εκτυλίχθηκε στους δρόμους του Περθ, την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, όπου μια μητέρα οδηγούσε επί 15 λεπτά το αυτοκίνητό της, με τον 4χρονο γιο της στην οροφή!

Όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός «9News», το παιδί είναι άτομο με αναπηρία και όπως φαίνεται από τα πλάνα που έχουν καταγράψει οι κάμερες, κάθεται ημίγυμνο στη σχάρα, που βρίσκεται τοποθετημένη στην οροφή του αυτοκινήτου.

Οδηγοί από διερχόμενα οχήματα έκαναν σινιάλο στη μητέρα, για να σταματήσει.

Η αστυνομία, που ερευνά την υπόθεση, ανέφερε πως, όταν η μητέρα ειδοποιήθηκε από άλλους οδηγούς, σταμάτησε, κατέβασε το παιδί από την οροφή, το έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο και έφυγε.

«Η αστυνομία του Κάνινγκ Βέιλ ανταποκρίθηκε σε αναφορές και εντόπισε το όχημα σε ένα βενζινάδικο στο Χάρισντεϊλ», δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, για να προσθέσει : «Οι αστυνομικοί εντόπισαν τρία παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο. Τα δύο ήταν ασφαλισμένα στα παιδικά καθισματάκια, υπήρχε όμως και ο 4χρονος, που δεν ήταν δεμένος».

Μιλώντας στο 9News, ο σύντροφός της ανέφερε πως η 36χρονη δεν είχε ιδέα ότι ο γιος τους ανέβηκε στην οροφή του αυτοκινήτου.

Κάποιοι πάντως που ισχυρίζονται πως ήταν αυτόπτες μάρτυρες, έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως η μητέρα γνώριζε πολύ καλά ότι ο πιτσιρικάς βρισκόταν στην οροφή.

«Αυτόπτες μάρτυρες της έκαναν νόημα πολύ πριν... εκείνη όμως τους απάντησε πως «του αρέσει», ανέφερε κάποιος.

Η μητέρα θα εμφανιστεί στο δικαστήριο τις επόμενες ημέρες και αντιμετωπίζει κατηγορία για επικίνδυνη οδήγηση.

*****

Συμμετείχε στο χορό αποφοίτησης δημοτικού σχολείου με τον παράλυτο αδελφό της

Ένας από τους πιο συγκινητικούς χορούς ήταν αυτός που χόρεψε ένα κοριτσάκι του Δημοτικού στο σχολείο της στη Βραζιλία. Το κορίτσι συμμετείχε στο χορό αποφοίτησης του σχολείου της, φορώντας, όπως όλα τα άλλα κορίτσια, το πράσινο φόρεμά της. Κι ενώ έκαναν την είσοδό τους όλα τα παιδιά, εκείνη πλησίασε τον αδελφό της, που βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, τον πήρε και τον πήγε στο χορό.

Τότε, άρχισε να χορεύει μαζί του, να κάνει βόλτες, να κάνει σβούρες, ενώ εκείνος έδειχνε να το απολαμβάνει.

*****

14μηνών κοριτσάκι κάνει hoverboard

Κοριτσάκι 14 μηνών έκανε hoverboard μόνη της. Το κορίτσι «εθίστηκε» στην αυτοκινούμενη σανίδα, όταν τη δοκίμασε για πρώτη φορά πριν από ένα μήνα, όπως είπε η μητέρα του. Το είχε βρει στα παιχνίδια του μεγαλύτερου αδελφού της και από τότε που ανέβηκε πάνω, δεν μπορούν να την ξεκολλήσουν.

Η 30χρονη μητέρα της περιγράφει τη μικρή ως ένα μωρό με περιέργεια και χωρίς φόβο.

Όπως λέει επίσης, η κόρη της έχει φοβερή την αίσθηση της ισορροπίας, αφού ξεκίνησε τη σανίδα από τότε που ήταν δέκα μηνών.

*****

Η ξανθιά κόρη γίνεται 18 και η μαμά της αποφασίζει να της μιλήσει για τον Άγιο Βασίλη :

«Κόρη μου, τώρα που γίνεσαι 18, ήρθε η ώρα να σου πω την αλήθεια για τον Άγιο Βασίλη».

«Ναι μαμά, τι θες να μου πεις;»

«O Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει και τα δώρα που σου φέρνει τόσα χρόνια….»

«To ξέρω μαμά… κάθε χρόνο μου φέρνει ακριβώς ό,τι του ζητάω!

Ο τύπος απλά δεν υπάρχει…!!!


Οδηγούσε με τον 4χρονο γιο της στην οροφή του αυτοκινήτου
Συμμετείχε στο χορό αποφοίτησης δημοτικού σχολείου με τον παράλυτο αδελφό της
14μηνών κοριτσάκι κάνει hoverboard

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής