breaking news Νέο

Επιχειρηματική Αποστολή στο CERN διοργανώνουν ΠΚΜ & Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης

Επιχειρηματική Αποστολή στο CERN διοργανώνουν ΠΚΜ & Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης

Επιχειρηματική αποστολή στο CERN στη Γενεύη διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και  την υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, (ΣΒΒΕ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και άλλων φορέων της περιοχής στις 10 & 11 Ιανουαρίου 2019.

Η αποστολή πραγματοποιείται με κύριο σκοπό την ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων ελληνικών επιχειρήσεων με το CERN, την παρουσίαση τεχνολογιών, προϊόντων, υπηρεσιών, καθώς και την ενίσχυση της καινοτομίας & επιχειρηματικότητας.
Στη διάρκεια της αποστολής, που αφορά όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, οι επιχειρηματίες είναι προγραμματισμένο να ενημερωθούν για το status των έργων του CERN, τις κατηγορίες προμηθειών, να συναντηθούν με στελέχη του Οργανισμού, να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους και να ξεναγηθούν στον ATLAS. Στόχος, επιχειρήσεις της ΠΚΜ να εγγραφούν στον κατάλογο των πιστοποιημένων προμηθευτών του Οργανισμού.
Η επιχειρηματική αποστολή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του συμφώνου συνεργασίας που υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικών Ερευνών (CERN), τον Ιανουάριο του 2017, για την ενδυνάμωση των σχέσεων σε τομείς επιστημονικής, τεχνολογικής και επιχειρηματικής συνεργασίας. Την αποστολή που θα απαρτίζεται από 16 επιχειρήσεις θα συνοδεύει και φέτος ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν είναι οι παρακάτω:
ENERGY CONSTRUCTION COMPANY,  BIOSOLIDS SA, BLOCKACHAIN,  B&T COMPOSITES, EUROTRADE S.A., FIELDSCALE PC, HELEXPO, ISOMAT SA, ITALY LINES INTERNATIONAL TRANSPORT-LOGISTICS, KLEEMANN S.A., LIVEMEDIA, FEDERATION OF INDUSTRIES OF NORTHERN GREECE (SBBE), SIAFARAS ARISTIDIS S.A. ELECTRIC SYSTEMS, SUPERALLOYS ENGINEERING, TETTIX, TECHNOPOLIS THESSALONIKIS.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής