breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από 12 έως και 17 Ιανουαρίου 2019

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από 12 έως και 17 Ιανουαρίου 2019

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ευλογήσει τη βασιλόπιτα και θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με θέμα: «Η αξιοποίηση του χρόνου» στο πλαίσιο των συνάξεων με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος».

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού.

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι θα ευλογήσει τη βασιλόπιτα στο Γηροκομείο Βεροίας.

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίουστις 6:30 μ.μ. θα παραστεί και θα ευλογήσει τη βασιλόπιτα στην εορταστική εκδήλωση του Ωδείου και της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Κοπανού και η παιδική χορωδία Αιγινίου.

Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι θα ευλογήσει τη βασιλόπιτα του Κέντρου Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βεροίας.

Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στις 5:00 μ.μ. θα ευλογήσει τη βασιλόπιτα της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Βεροίας στη Λέσχη Αξιωματικών Βεροίας.

Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι θα ευλογήσει τη βασιλόπιτα στο Πυροσβεστικό Σώμα Ναούσης.

Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου το απόγευμα θα μεταφέρει την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλαμαριάς.

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας θα υποδεχτεί τη θαυματουργό εικόνα της Παναγίας «Γραμμουστιανής» από την Ιερά Μητρόπολη Καστορίας. Στη συνέχεια θα συμμετάσχει στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό με την παρουσία των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Καστορίας κ. Σεραφείμ, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Πραχοβεάνουλ κ. Τιμοθέου (Πατριαρχείο Ρουμανίας).

Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας και στην Ιερά Λιτανεία. 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής