breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Πινακίδα σε αυτοκινητόδρομο καταπλάκωσε διερχόμενο αυτοκίνητο

Ένα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όπου μία πινακίδα αυτοκινητοδρόμου καταπλάκωσε διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η οδηγός. Η μεταλλική πινακίδα, διαστάσεων 5x4 μ., προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο, από το οποίο απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη μία γυναίκα. Η τραυματισμένη οδηγός διακομίστηκε σε νοσοκομείο και έχει διαφύγει τον κίνδυνο, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Για μία ώρα περίπου, η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο του ατυχήματος είχε διακοπεί, προκειμένου να απομακρυνθούν τόσο η τεράστια πινακίδα, όσο και το στραπατσαρισμένο αυτοκίνητο.

*****

Ερωτικό… «τετράγωνο» σε αστυνομικό τμήμα

Ροζ σκάνδαλο στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης…

Αρχιφύλακας απάτησε την αστυνομικό φιλενάδα του με συνάδελφό του, η οποία είναι παντρεμένη με αστυνομικό από το ίδιο τμήμα! Το ερωτικό… τετράγωνο έφερε στο «φως» η New York Post.

Το παράνομο «γαϊτανάκι» ξεκίνησε, όταν ο 40χρονος αρχιφύλακας Kandou Worley και η 33χρονη Stephanie Gallardo αποσπάσθηκαν μαζί στο τμήμα Στρατηγικής Ανταπόκρισης του NYPD.

Η... στενή τους συνεργασία εξελίχθηκε σε παράνομο δεσμό, σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα του NYPD, που επικαλείται η εφημερίδα.

Ωστόσο ο έρωτάς τους δεν έμελλε να παραμείνει πολύ καιρό κρυφός. Η Tyeis Coppin, συνδικαλίστρια αστυνομικός και φιλενάδα του Worley, βρήκε ενοχοποιητικές φωτογραφίες στο κινητό του αγαπημένου της, με τον οποίο συζούσε. Μία από αυτές έδειχνε τους παράνομους εραστές γυμνούς και βρεγμένους στο ντους, ενώ σε άλλες το ζευγάρι πόζαρε, ανταλλάζοντας φιλιά γεμάτα τρυφερότητα.

Εξοργισμένη, η Coppin πόσταρε τις ενοχοποιητικές φωτογραφίες στο λογαριασμό Instagram του φίλου της, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «mike_lowry_78», παραπέμποντας - κατά ειρωνεία της τύχης - στο... γκομενιάρη αστυνομικό ήρωα, που υποδύεται ο Will Smith στην ταινία Bad Boys! Το σκεπτικό πίσω από αυτήν την εκδικητική κίνηση ήταν ότι οι followers του λογαριασμού περιλάμβαναν όχι μόνο δεκάδες συναδέλφους του παράνομου ζεύγους, αλλά ενδεχομένως και το σύζυγο της «πέτρας του σκανδάλου».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, συνολικά εννέα όπλα κατασχέθηκαν από τους τέσσερις αστυνομικούς, αφού οι αρμόδιοι έκριναν ότι «υπήρχε πιθανότητα άσκησης βίας λόγω της ευαίσθητης φύσης της υπόθεσης και του στρες, που προκλήθηκε από μια οικογενειακή κρίση».

Η … τετράδα τέθηκε σε διαθεσιμότητα για λίγες μέρες, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να επιστρέψουν στην υπηρεσία τους με πιο καθαρό μυαλό.

*****

Οριστικό «λουκέτο» στο εστιατόριο για γυμνιστές

Το μοναδικό εστιατόριο γυμνιστών στο Παρίσι κλείνει οριστικά: «Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνουμε το οριστικό κλείσιμο του εστιατορίου O'Naturel», γράφουν οι ιδρυτές του στον ιστότοπό του.

Το εστιατόριο θα σταματήσει να λειτουργεί την 16η Φεβρουαρίου, αφού παρέμεινε ανοικτό μόνο για 15 μήνες, ελλείψει επαρκούς αριθμού πελατών.

Έως εκείνη τη στιγμή, «δίνουμε τη δυνατότητα σε όσους θα ήθελαν να βιώσουν την εμπειρία, όπως επίσης και στους πιστούς οπαδούς μας, να βρουν το χρόνο να μας επισκεφθούν», εξήγησε ο Μικέ Σααντά στην εφημερίδα Le Figaro. Μαζί με τον αδελφό του Στεφάν, ίδρυσαν το O' Naturel.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο ανατολικό Παρίσι και ξεκίνησε να λειτουργεί το Νοέμβριο του 2017. Οι πελάτες του, αφού περάσουν από το βεστιάριο, όπου απαλλάσσονται από τα ρούχα τους, προχωρούν στον κυρίως χώρο του καταστήματος με… αδαμιαία περιβολή. Κατόπιν, οι τολμηροί λάτρεις της γαστρονομίας έχουν τη δυνατότητα να γευτούν πιάτα, που παραπέμπουν σε μπιστρό, με το μενού να κυμαίνεται μεταξύ 39-49 ευρώ.

*****

Σπάνια χιονοκαταιγίδα έφερε ο «Τηλέμαχος»

Ένα σπάνιο, για τα ελληνικά δεδομένα, μετεωρολογικό φαινόμενο έφερε ο «Τηλέμαχος» στους Κουνάβους του Ηρακλείου Κρήτης. Πρόκειται για τη χιονοκαταιγίδα, μια κατάσταση που έχει τα χαρακτηριστικά της κοινής καταιγίδας, με αστραπές και βροντές, με τη μόνη διαφοροποίηση ότι αντί για βροχή -ή και μαζί με τη βροχή- πέφτει χιόνι.

Σε βίντεο από τους Κούναβους Ηρακλείου, που δημοσιοποίησε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, διακρίνονται αστραπές κατά τη διάρκεια χιονόπτωσης.


Ερωτικό… «τετράγωνο» σε αστυνομικό τμήμα
Οριστικό «λουκέτο» στο εστιατόριο για γυμνιστές
Σπάνια χιονοκαταιγίδα έφερε ο «Τηλέμαχος»

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής