breaking news Νέο

ΑΠΟΨΗ : Υπόθεση Θανάση Τζήλου

ΑΠΟΨΗ : Υπόθεση Θανάση Τζήλου

Ο Θανάσης Τζήλος, ο διαιτητής που δέχθηκε την άνανδρη επίθεση των τριών κουκουλοφόρων βγήκε από το νοσοκομείο και όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του αισθάνεται καλύτερα σωματικά και κυρίως ψυχολογικά.

***

Ο άτυχος Λαρισαίος ρέφερι, του οποίου η κραυγή πόνου, όπως καταγράφηκε από παρακείμενη, με τον χώρο της επίθεσης κάμερα, το βίντεο της οποίας προβλήθηκε αρχικά από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΟPEN, προκαλώντας σοκ και θυμό σε κάθε φυσιολογικό άνθρωπο, βέβαια θ' αργήσει να ξαναπιάσει σφυρίχτρα στα χέρια του, αφού το πρόβλημα που του δημιούργησαν οι άνανδροι δράστες στο γόνατο είναι σοβαρό και θα χρειαστεί χρόνο να επουλωθούν οι πληγές.

***

Βλέπετε αυτός ήταν ο στόχος τους. Να του κόψουν την διαιτησία, αφού διαιτητές σαν τον Τζήλο δεν εξυπηρετούν τα άνομα συμφέροντά τους, όπως αυτοί τα αντιλαμβάνονται και δεν τους θέλουν. Όπως βέβαια δεν θέλουν και αμερόληπτους δικαστές. Όπως δεν θέλουν και ΕΠΟ που θα αντιμετωπίζει με τα ίδια κριτήρια όλες τις ομάδες. Όπως γενικότερα δεν θέλουν το 50-50 στο ποδόσφαιρο.

***

Όμως το θέμα μας σήμερα είναι ο Θανάσης Τζήλος και οι έρευνες των αρμοδίων γύρω από τον σοκαριστικό ξυλοδαρμό του.

***

Σε ποιό σημείο λοιπόν βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των ηθικών αυτουργών, αφού οι φυσικοί ήδη έχουν ταυτοποιηθεί;

***

Μπορεί να μην υπάρχει επίσημη ανακοίνωση και δεν θα μπορούσε να υπάρξει αφού η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως αν πιστέψουμε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και γιατί να μην τα πιστέψουμε, το θέμα του εντοπισμού των ηθικών αυτουργών, αφού επαναλαμβάνουμε οι φυσικοί είναι ήδη γνωστοί, για πρώτη φορά, ύστερα από δεκάδες επιθέσεις σε διαιτητές και δημοσιογράφους βρίσκεται σε καλό δρόμο.

***

Ήδη κάποια μέσα ενημέρωσης φωτογραφίζουν τους πρώτους πιθανούς ηθικούς αυτουργούς. Μιλάνε για αντιπρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ, για έναν καλλιτέχνη παραδοσιακής μουσικής, το όνομα του οποίου απασχόλησε τον αθλητικό τύπο στην τελευταία προεκλογική περίοδο της ΕΠΟ και που συνδέεται με τον μεγαλομέτοχο επίσης μεγάλης ΠΑΕ, για κάποιον που έχει γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων και καθημερινά η λίστα μεγαλώνει.

***

Και οι έρευνες συνεχίζονται με τις αρχές προφανώς να θέλουν να φθάσουν στην κορυρή της πυραμίδας. Μάλιστα πριν δυο ημέρες και ύστερα από αίτημα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας εκδόθηκε βούλευμα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του ανθρώπου που νοίκιασε το λευκό polo, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες της επίθεσης κατά του Θανάση Τζήλου. Με το άνοιγμα του τηλεφώνου του 46χρονου Δ.Μ. με το ποινικό παρελθόν που συμμετείχε και στον ξυλοδαρμό θα διαπιστωθεί με ποιούς συνομίλησε πριν κατά τη διάρκεια και μετά το περιστατικό της 19ης Δεκεμβρίου του 2018.

***

Μόνο να μην λημνάσει το θέμα και εξανεμισθεί το ενδιαφέρον όπως συνέβη και με τις δύο  υποθέσεις που μας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα.

 

Γράφει ο Νίκος Καμπούρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής