breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Νέα τάση στο κούρεμα : το τρίγωνο του «play»

Πελάτης σε κουρείο στην Κίνα περίμενε καρτερικά να έρθει η σειρά του. Για να «σκοτώσει» την ώρα του, παρακολουθούσε βιντεάκια στο κινητό του. Σε ένα από αυτά μάλιστα είχε εντοπίσει ένα μοντέλο, που είχε το κούρεμα που ήθελε να κάνει. Πάτησε λοιπόν το «pause», για να το δείξει στον κουρέα.

Όταν έφτασε η σειρά του και κάθισε στην καρέκλα, έδειξε στον κουρέα το στυλ που ήθελε. Στην οθόνη, πέρα από το κούρεμα, υπήρχε και το τρίγωνο του «play». Εκεί κάπου, πελάτης και κουρέας χάθηκαν στη... μετάφραση.

Ο κουρέας τον ρώτησε, αν θα ήθελε και το τρίγωνο στο κούρεμα, ο πελάτης δεν κατάλαβε ότι αναφερόταν στο τρίγωνο του «play» και του απάντησε καταφατικά.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στο αποτέλεσμα που μπορείτε να δείτε.

Ο Κινέζος μπλόγκερ «Tian Xiu Bot» δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το κούρεμα στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Weibo στις 30 Δεκεμβρίου, με το ποστ να γίνεται viral, καθώς έχει συγκεντρώσει πάνω από 20.000 σχόλια, 78.000 «μου αρέσει», ενώ έχει κοινοποιηθεί 22.000 φορές.

«Αυτή είναι η νέα τάση της μόδας στο κούρεμα», σχολίασε με χιούμορ κάποιος, ενώ κάποιος άλλος σημείωσε: «Είδα το βίντεο τρεις φορές πριν συνειδητοποιήσω ότι αυτό που είχε στο κεφάλι του, ήταν το κουμπί του "play"». «O κουρέας αντέγραψε το κούρεμα του μοντέλου στην κυριολεξία», έγραψε ένας άλλος.

*****

Ποια είναι η πρώτη χριστουγεννιάτικη ταινία που γυρίστηκε ποτέ

Υπάρχουν δεκάδες χριστουγεννιάτικες ταινίες, πολλές από τις οποίες έγιναν μεγάλες εμπορικές επιτυχίες και έχουν γίνει διαχρονικές. Ποια είναι όμως η πρώτη χριστουγεννιάτικη ταινία, που γυρίστηκε ποτέ και τι περιεχόμενο είχε;

Η ταινία γυρίστηκε το 1898 από ένα Βρετανό πρωτοπόρο του σινεμά και της αφήγησης. Ο λόγος για την ταινία «Santa Claus», η οποία δεν είναι μόνο η πρώτη καταγεγραμμένη χριστουγεννιάτικη ταινία, αλλά και η πρώτη με ήρωα τον Άη Βασίλη. Επίσης είναι και η πρώτη που δοκίμασε την τεχνική της παράλληλης δράσης.

Υπεύθυνος για το τότε θαύμα της εποχής ήταν ο Τζ.Α. Σμιθ, Βρετανός υπνωτιστής και υπεύθυνος προβολής και από τους πιο σημαντικούς πρωτοπόρους στη χρήση των ειδικών εφέ στο σινεμά.

Η υπόθεση της ταινίας: Δύο παιδιά περιμένουν μπροστά στο τζάκι, όταν η νταντά τους τα αναγκάζει να πάνε για ύπνο. Αργότερα το ίδιο βράδυ, ο Άη Βασίλης φτάνει στη στέγη του σπιτιού τους, κατεβαίνει την καμινάδα και μπαίνει στο σπίτι από το τζάκι, για να αφήσει τα δώρα για τα παιδιά.

Μετά εξαφανίζεται, ακριβώς τη στιγμή που τα παιδιά ξυπνούν...

*****

Τι κρύβεται μέσα σε αυτό το πελώριο δέμα!

Μια κούπα 8 λιρών αγόρασε κάποιος online από ιστοσελίδα ηλεκτρονικού καταστήματος, πάνω στην ώρα για την 25η Δεκεμβρίου. Αυτό που παρέλαβε όμως ήταν ένα τεράστιο κουτί, μέσα στο οποίο βρήκε τελικά την κούπα, τυλιγμένη σε χαρτί 5,5 μέτρων!

Το δέμα παραδόθηκε στο γραφείο του στο Μπρίστολ και χρειάστηκε πραγματική ανασκαφή, για να βρεθεί η κούπα…

*****

Απέσυραν αφροδισιακό ποτό, γιατί παρά… ήταν αποτελεσματικό!

Μια εταιρεία στη Ζάμπια ανακοίνωσε σταματά να παράγει ένα αφροδισιακό ποτό, καθώς ένας από τους πελάτες της στη γειτονική Ουγκάντα διαμαρτυρήθηκε για τα αποτελέσματα : Όχι μόνο παρουσίασε καρδιακή αρρυθμία, αλλά και παρατεταμένη… στύση.

«Σταματήσαμε την παραγωγή και τη διανομή και ξεκινήσαμε εσωτερική έρευνα», είπε ο διευθυντής της εταιρείας, Revin Zambia Ltd, Βίκας Καπούρ.

Το αφροδισιακό ποτό SX Energy Natural Power, όπως ήταν η εμπορική ονομασία του, κυκλοφορούσε εδώ και ένα χρόνο και ήταν από τα πιο επιτυχημένα στο είδος του, όχι μόνο στη Ζάμπια, αλλά και στις γειτονικές χώρες. Περιείχε φυσικά εκχυλίσματα πιπερόριζας και μακρόφυλλης ευρυκόμης (ασιατικό φυτό που είναι γνωστότερο με το όνομα «τόνγκατ άλι»), δυο ουσιών γνωστών για τις αφροδισιακές ιδιότητές τους.

Φαίνεται ότι το αφροδισιακό ποτό ήταν ιδιαίτερα ισχυρό, εξ ου και στη Λουζάκα το αποκαλούσαν «επτά ώρες». Μέχρι που ένας χρήστης στην Ουγκάντα ανέφερε ότι παρουσίασε ταχυκαρδία και παρατεταμένη στύση (επί έξι ώρες), σε βαθμό που κρίθηκε ανησυχητικό για την υγεία του. Η υπηρεσία ελέγχου των φαρμάκων της Ουγκάντας, που ερεύνησε την υπόθεση, διαπίστωσε ότι το «φυσικό» ρόφημα περιείχε και σιλδεναφίλη, μια ουσία που χορηγείται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας και περιέχεται μεταξύ άλλων και στο γνωστό φάρμακο Viagra. Για το λόγο αυτό διατάχθηκε η κατάσχεση όλων των φιαλών, προκειμένου να προστατευθεί η υγεία των καταναλωτών.

Οι αρχές της Ζάμπιας, αφού ενημερώθηκαν σχετικά, εξέδωσαν επίσης μια προειδοποίηση για τη χρήση του ποτού αυτού. Πάντως ο ιδιοκτήτης της παρασκευάστριας εταιρείας δηλώνει ότι έχει πλήρη εμπιστοσύνη στο προϊόν και διαβεβαιώνει ότι «δεν περιέχει καμία φαρμακευτική ουσία».

*****

33χρονος…μερακλής… έγλειφε κουδούνι επί 3 ώρες!

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην Καλιφόρνια για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 33χρονου άνδρα, που…έγλειφε το κουδούνι στην εξώπορτα σπιτιού, την ώρα που οι ιδιοκτήτες του ήταν μέσα στο σπίτι!

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου και καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόραση,ς που είχε εγκαταστήσει μόλις πριν ένα μήνα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Ο 33χρονος φαίνεται να σκύβει μπροστά στο θυροτηλέφωνο και να γλείφει επί 3 ώρες το κουδούνι της εξώπορτας. Μέσα στο σπίτι ήταν τα παιδιά της οικογένειας και κοιμούνταν, αλλά δεν ξύπνησαν.

Ο 33χρονος έχει ταυτοποιηθεί, αφού το πρόσωπό του καταγράφηκε από πολλές οπτικές γωνίες.

«Νόμιζα ότι τα είχα δει όλα, αλλά αυτό τα ξεπερνάει», δήλωσε γείτονας των ιδιοκτητών.


Ποια είναι η πρώτη χριστουγεννιάτικη ταινία που γυρίστηκε ποτέ
Τι κρύβεται μέσα σε αυτό το πελώριο δέμα!
Απέσυραν αφροδισιακό ποτό, γιατί παρά… ήταν αποτελεσματικό!
33χρονος…μερακλής… έγλειφε κουδούνι επί 3 ώρες!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής