breaking news Νέο

Δήμος Βέροιας για αποχιονισμό : Γνωρίζετε κ. Παπαγιάννη που βρίσκεται το αμαξοστάσιο του Δήμου ;

Δήμος Βέροιας για αποχιονισμό : Γνωρίζετε κ. Παπαγιάννη που βρίσκεται το αμαξοστάσιο του Δήμου ;

Αλήθεια κ. Παπαγιάννη γνωρίζετε που βρίσκεται το αμαξοστάσιο του Δήμου Βέροιας; Γνωρίζετε ότι κατά τις ημέρες της κακοκαιρίας είχε μετατραπεί σε αληθινό κέντρο επιχειρήσεων που συντόνιζε το έργο του αποχιονισμού στο σύνολο του Δήμου;

Η απάντηση είναι προφανής: ΟΧΙ. Διότι αν γνωρίζατε τα παραπάνω θα ήσασταν επίσης σε θέση να γνωρίζετε ότι όλες τις ημέρες και κυρίως τις νύχτες που το έργο του αποχιονισμού βρισκόταν σε εξέλιξη τόσο ο ίδιος ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, όσο επίσης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος καθώς και άλλοι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι ήταν διαρκώς δίπλα στους υπαλλήλους των εξωτερικών συνεργείων του Δήμου, ξενυχτώντας στο πλευρό τους, συντονίζοντας και παρακολουθώντας από κοντά τις επιχειρήσεις.

Τώρα αν κάποιος φαίνεται να δίνει μάχη μόνος του, είστε μάλλον εσείς κ. Παπαγιάννη που έχετε χάσει εδώ και καιρό τη μάχη με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Στη μάχη αυτή, ευτυχώς για την πόλη και δυστυχώς για εσάς, οι δημότες της Βέροιας δεν πρόκειται να σας ακολουθήσουν.

 

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής